Webwinkel Aansluiten Info

Shop Informatie

Jouw webshop op GameIN?
ACTIE! Tijdelijk geen aansluitkosten en GRATIS vermelding voor één maand op onze website.

Klik hier voor het aanmeldformulier!

Onafhankelijke vergelijkinssite

Gamein is een betrouwbare en meest onafhankelijke vergelijkssite in games inclusief Retro producten zoals Game Boy, Sega Mega Drive, Dreamast, Neo Geo, Nintendo 64 en nog veel meer.

Controle Webshops

Onze bezoekers vergelijken games gerelateerde producten en winkels, lezen ervaringen van andere bezoekers en laten zelf hun reviews achter. Gamein biedt bezoekers/ consumenten betrouwbare webshops aan door hun om de half jaar te controleren op bereikbaarheid.

Product (Data) Feeds!

De Product Feed (soms ook wel Data Feed genoemd) is erg belangrijk voor Gamein, omdat de volgende informatie realtime in staan: prijsinformatie, voorraadkopppeling, eannummer, bezorginformatie en nog veel meer. Een product feed is dan ook verplicht om te kunnen verschijnen op Gamein. We kunnen een koppeling realiseren d.m.v. een XML of CSV bestand. Er zijn drie verschillende feed mogelijkheiden: Nieuwe, Gebruikte en Digtaal-Download producten.

Verplichte velden in de producte feed: Prijs, Eannummer (barcode), URL product, Voorraadstatus, Verzendkosten en eventueel een Gamein ID (optioneel).