Alle Nieuws

Need For Speed Unbound is nu verkrijgbaar in de winkels

door FinalFantasy
02-12-2022 18:01
Geen reacties

Electronic Arts en Criterion Games hebben laten weten dat het vanaf vandaag mogelijk is om adembenemende momenten te beleven in Need for Speed Unbound, nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Het volgende deel in de iconische Need for Speed-reeks zet spelers in de bestuurdersstoel van hun eigen straatrace-droom. Ze moeten niet alleen de politie te slim af zijn, maar ook bewijzen dat ze genoeg in hun mars hebben om de ultieme race van Lakeshore, genaamd The Grand, te winnen.

Met een gloednieuwe, unieke visuele stijl combineert Need for Speed Unbound voor het eerst in de reeks een aantal elementen van street art met de meest realistische wagens in de geschiedenis van de franchise. En dit alles in een vloeiende 4K-resolutie met 60 FPS. De innovatieve singleplayer zorgt voor spanning en sensatie met een meeslepend verhaal dat zich afspeelt in Lakeshore City. Spelers moeten de meest populaire performance cars ter wereld besturen, verzamelen, upgraden en tunen om zich een weg te banen naar de top van de scene.

"Zelfexpressie staat centraal in Need for Speed Unbound, en we halen alles uit de kast", aldus Kieran Crimmins, Creative Director bij Criterion Games. "Van unieke wagens en aanpassingsopties tot samenwerkingen met high-end modehuizen en een soundtrack vol internationale artiesten. We bieden onze coureurs de kans om zichzelf vertegenwoordigd te zien op de straten van Lakeshore, terwijl ze tegen anderen racen in dit nieuwe visueel verbeterde en stilistische universum."

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Need For Speed Unbound

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden