Alle Nieuws

Golf is nu verkrijgbaar in Nintendo Switch Sports, via een gratis update

door _TheGamer_
30-11-2022 12:10
Geen reacties

Maak je klaar om de green te betreden in de nieuwste gratis toevoeging aan Nintendo Switch Sports voor de Nintendo Switch. Er is nu een gratis software-update verkrijgbaar die Golf toevoegt aan de lineup, waarmee er in totaal zeven sporten speelbaar zijn.
Sla de ballen op 21 holes uit de Wii Sports-serie. Speel lokaal of online tegen vrienden, of speel met acht online-spelers tegen elkaar in de nieuwe golftoernooi-stand. De speler die tijdens elke ronde de meeste slagen maakte, wordt geëlimineerd.

Als je nieuw bent in de wereld van Nintendo Switch Sports, is Golf nog maar het begin van de fun! In Nintendo Switch Sports kun je ook voetbal, volleybal, bowling, tennis, badminton en chambara (zwaardvechten) spelen door de bewegingen uit die sporten na te bootsen met Joy-Con-controllers. Er zijn verschillende manieren om deze sporten samen met anderen te spelen, zowel op hetzelfde Nintendo Switch-systeem als online.

Je kunt het uiterlijk van je nieuwe Sportsmates of klassieke Mii-personages naar eigen smaak aanpassen en er accessoires aan toevoegen om ze je eigen unieke stijl te geven. Door tegen willekeurige andere online-spelers te strijden, kun je steeds weer nieuwe voorwerpen vrijspelen, waaronder nu ook Golf-accessoires.

Er is nu een gratis software-update verkrijgbaar die Golf toevoegt aan de lineup van Nintendo Switch Sports, waarmee er in totaal zeven sporten speelbaar zijn. Spelers kunnen hun ballen slaan op 21 holes uit de Wii Sports-serie, lokaal of online tegen vrienden spelen, of met acht online-spelers tegen elkaar spelen in de nieuwe golftoernooi-stand.

 

 

Vergelijk prijzen  Nintendo Switch Sports

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden