Alle Nieuws

Ondek nieuwe leaugues-mode in de nieuwe WRC Generations

door _TheGamer_
01-11-2022 09:06
Geen reacties

NACON en studio KT Racing presenteren met plezier de Leagues-mode, een gloednieuwe competitieve mode in WRC Generations. Deze officiële videogame van het FIA World Rally Championship verschijnt op 3 november 2022 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc (Steam en Epic). De game verschijnt op 1 december 2022 ook voor de Nintendo Switch.


Maak kennis met de Leagues-mode
De Leagues-mode is de voornaamste competitieve mode van WRC Generations. Hij is verdeeld in twee categorieën: solo en team. Spelers kunnen tegelijk in de klassementen van beide standen vorderen. In solo wordt de positie van een speler bepaald door de individueel verdiende punten, terwijl de positie van een team wordt bepaald door het totaal aantal punten van alle spelers in dat team.

  • De Leagues-mode wordt cross-platform gespeeld (uitgezonderd de Switch-versie, die los van de andere consoles werkt) en daagt spelers uit om de beste positie te halen in de volgende leagues:
  • Legend (top-league)
  • Champion
  • Professional
  • Rookie
  • Junior
  • Beginner (spelers zonder rang, of spelers die zijn gedegradeerd vanaf Junior 3)

Elke league is onderverdeeld in drie tiers. Elke tier is verdeeld in groepen spelers of teams die direct tegen elkaar strijden. Groepen kunnen in elke mode maximaal 30 solospelers en 8 teams bevatten.

Het verloop van de seizoenen
Seizoenen zijn verdeeld in weken, inclusief een kwalificatiefase van één week en een competitie van tien weken, met dagelijkse of wekelijkse evenementen waar spelers aan kunnen deelnemen om in de klassementen te stijgen. Elke week eindigt met een nieuwe rangschikking, waarbij spelers en teams op basis van hun prestaties worden gepositioneerd. Daarvoor worden spelers beloond met ervaringspunten, die ze kunnen gebruiken voor het ontgrendelen van nieuwe aanpassingselementen voor de driver card en nieuwe stickers voor de livery editor. Als het seizoen is afgelopen, worden de 3 beste teams en spelers toegevoegd aan de Leagues Hall of Fame.

Evenementen
Tijdens elk evenement krijgen spelers drie kansen om de beste tijd neer te zetten. Er is ook een opwarmstand die spelers laat trainen op speciale stages. De evenementen van de solo-mode verschillen van die in de team-mode. De dagelijkse evenementen zijn eenvoudige rally’s met speciale omstandigheden (special, wagen, weer). Deze worden dagelijks vernieuwd en aan het eind van de dag toegevoegd aan de groepclassificatie.

De wekelijkse evenementen zijn complete rally’s, die in verschillende game-sessies zijn te voltooien, en elke week worden vernieuwd. Spelers zijn binnen een specifieke categorie vrij om een wagen te kiezen. Schade, reparaties en bandenkeuze worden geregeld op het service-park. De verdiende punten worden aan het eind van elke week toegevoegd aan het groepstotaal. De kwalificatierondes zijn evenementen die verschijnen aan het begin van elk seizoen, met hetzelfde format als een wekelijks evenement. De resultaten worden vertaald naar een algemeen klassement dat bepaalt in welke positie elke speler in dat seizoen start.


Kalender van het eerste seizoen
Op 31 oktober begint een pre-seizoen van twee weken dat is bedoeld om spelers vertrouwd te maken met het systeem. Het eerste seizoen begint officieel op 28 november 2022.

Met deze Leagues-mode, wil KT Racing spelers een nieuwe competitieve mode voor de lange termijn bieden. De leagues dagen de beste spelers ter wereld uit om milliseconden tijdswinst te boeken en aan het eind van elk seizoen de Hall of Fame te bereiken. Ondertussen kunnen beginnende spelers het opnemen tegen tegenstanders van vergelijkbaar niveau om steeds weer wat beter te worden.WRC Generations is de meest geavanceerde titel in de serie, met het grootste aantal wagens, rally’s en special stages ooit in een WRC-game. De game komt op 3 november 2022 beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en PC, en op 1 december voor de Nintendo Switch.

 

Screenshots / Afbeeldingen

Vergelijk prijzen  WRC Generations

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden