Alle Nieuws

De heks is terug in Bayonetta 3 voor de Switch - Nu verkrijgbaar in de winkels

door _TheGamer_
28-10-2022 10:51
Geen reacties

Bayonetta 3, het nieuwste deel in de spectaculaire serie, is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Gewapend met haar machtige guns en magie neemt de Umbra Witch het op tegen een nieuwe dreiging, met hulp van een hele reeks nieuwe en terugkerende personages.

Wanneer de werkelijkheid wordt bedreigd door een mysterieus kwaad in de vorm van door mensen gemaakte biowapens die Homonculi worden genoemd, trekt Bayonetta weer ten strijde. Gelukkig hoeft ze de wereld niet in haar eentje te bevrijden van dit existentiële kwaad, maar krijgt ze hulp van diverse bekende gezichten en een heel legertje Bayonetta's. Terwijl ze zich van de straten van Tokio een weg vecht naar de bergen van China, kan de onstuitbare Umbra Witch een heel arsenaal demonische vaardigheden gebruiken om haar vijanden te slachten tijdens ongelooflijke gevechten.

Net als in eerdere Bayonetta-games, moeten spelers met de veelzijdige heks hordes vijanden en gigantische eindbazen verslaan door haar vechtkunsten met haar vuurwapens te combineren. Naast het beuken en knallen, kunnen spelers ook Witch Time activeren door op het juiste moment een aanval te ontwijken. Tijdens Witch Time kan Bayonetta zo snel bewegen dat het lijkt alsof de tijd rondom haar langzamer verloopt. Zo kan ze machteloze vijanden op brute tegenaanvallen trakteren. Daarnaast kan ze dit keer nieuwe arts gebruiken om haar Demon Slave en Demon Masquerade te activeren. Met Demon Slave kunnen spelers tijdens gevechten één van de drie Infernal Demons besturen om met hun demonische krachten over het slagveld te razen. Met Demon Masquerade kan Bayonetta de demon die aan haar wapen is verbonden inzetten om vijanden te bestoken met brute nieuwe acties en combo's.

Dit keer kunnen spelers ook een heel nieuw personage besturen: Viola. Als heks-in-opleiding reist Viola door het Multiverse om een belangrijke missie te voltooien. Ze is gewapend met een zwaard, en wordt vergezeld door een grillige, katachtige, demonische metgezel genaamd Cheshire, die ze tijdens gevechten kan oproepen met de gelukshanger die aan haar zwaard hangt.

Spelers kunnen op elk moment wisselen tussen de moeilijkheidsniveaus Casual, Standard en Expert. Daarnaast is er een trainingsstand, zodat spelers ook buiten het verhaal hun vaardigheden en aanvallen kunnen oefenen.

Naast de standaard editie van de game, is vanaf vandaag ook een speciale Trinity Masquerade Edition verkrijgbaar. Deze bevat een fysiek exemplaar van de game, een fullcolour artboek met 200 pagina's, en drie exclusieve titelvellen. Er is één titelvel voor elke game in de franchise, en ze kunnen gecombineerd worden om een panorama-artwork te vormen.

 

Screenshots / Afbeeldingen

Vergelijk prijzen  Bayonetta 3

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden