Alle Nieuws

Lost Depths DLC nu verkrijgbaar in The Elder Scrolls Online

door Donnie
23-08-2022 10:08
Geen reacties

Vandaag releasen we de nieuwste DLC van Elder Scrolls Online, The Elder Scrolls Online: Lost Depths, nu verkrijgbaar voor alle PC/MAC- en Stadia-spelers. De nieuwe DLC wordt 6 september uitgebracht voor Xbox Series X|S, Xbox One, Xbox Game Pass, PlayStation 5 en PlayStation 4.

Dit DLC-pack is deel van het jaarlange avontuur Legacy of the Bretons van 2022 en bevat twee nieuwe dungeons voor vier spelers om jou en je bondgenoten uit te dagen en de sage verder uit te breiden die begon met de Ascending Tide DLC en verderging met het recente hoofdstuk High Isle. Beide dungeons hebben hun eigen unieke verhalen en beloningen, inclusief itemsets, achievements en verzamelvoorwerpen die je nergens anders in Tamriel vindt.

Naast Elder Scrolls Online: Lost Depths wordt ook Update 35 uitgebracht, een nieuwe basisgamepatch voor alle ESO-spelers, geen aankoop vereist. Deze update bevat balansveranderingen, probleemoplossingen en nieuwe functies, inclusief wijzigingen aan het gevechtssysteem, de introductie van extra 'mini-events' voor Battlegrounds (bijvoorbeeld een weekend waarin je extra Alliance Points verdient) en algemene verbeteringen aan XP-verdiensten in PvP.

Spelers kunnen het Lost Depths-gamepack kopen via de Crown Store in de game en het pakket is inbegrepen voor iedereen die zich abonneert op ESO Plus. 

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  The Elder Scrolls Online Elsweyr

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden