Alle Nieuws

Tom Clancy's Rainbow Six Siege onthult Operation Brutal Swarm

door _TheGamer_
22-08-2022 18:22
Geen reacties

Het derde seizoen van het zevende jaar van Tom Clancy's Rainbow Six Siege is onthuld: Operation Brutal Swarm. Het seizoen is live vanaf 6 september en brengt een nieuwe aanvaller, Grim uit Singapore, naar de game en introduceert een nieuwe map, fase twee van het nieuwe reputatiesysteem en meer gameplayverbeteringen.

In Operation Brutal Swarm ontdekken spelers een gloednieuwe Operator. Grim, de nieuwe aanvaller uit Singapore, is uitgerust met de Kawan Hive Launcher System gadget waarmee hij een projectiel afvuurt dat een blik op de vloer werpt en een zwerm bijenbots in de lucht loslaat. De zwerm bijenbots onthullen de locatie van verdedigers als zij door het zwermgebied lopen. Zelfs na het verlaten van het zwermgebied blijven de bijenbots verdedigers achtervolgen én pingen, totdat hun batterij leeg is. Grim is tevens uitgerust met een 552 Commando of SG-CQB als primair wapen en een P229 als secundair wapen.

Ook brengt de seizoenslancering de geliefde Stadium map permanent naar de game. De map werd voorheen gebruikt tijdens het Road to S.I.-event, maar keert nu terug onder een nieuwe naam: Stadium Bravo. Deze map daagt beide teams uit om nieuwe strategieën te ontwikkelen dankzij de unieke lay-out.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Rainbow Six Siege

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden