Alle Nieuws

EA Sports en Marvel werken samen aan FIFA 23 Ultimate Team

door _TheGamer_
16-08-2022 08:55
Geen reacties

Electronic Arts en Marvel Entertainment hebben een samenwerking aangekondigd om een nieuwe cast van FIFA Ultimate Team (FUT) Heroes te eren in FIFA 23, opnieuw gecreëerd en geïnspireerd door Marvel Comics. Deze samenwerking tussen twee van de grootste entertainmentmerken ter wereld zal een aantal publiekslievelingen uit het voetbal in de game brengen en hun enorme cultheld-status vieren, samen met de artiesten van Marvel. Hun mooiste momenten voor club en land worden erkend, en elke FIFA World Cup FUT Hero zal een speciaal geïllustreerd FUT item ontvangen tijdens de lancering van de World Cup game mode, evenals basisversies van FUT Heroes die al beschikbaar zijn vanaf de lancering van FIFA 23.

De samenwerking zal daarnaast decoratieve items bevatten van de door Marvel geïnspireerde Heroes, waaronder tifos, shirtjes, ballen, en meer. Fans kunnen ook een online Marvel Heroes stripboek bemachtigen, samen met door Marvel geschreven bio's en ook verschijnt er een gelimiteerde fysieke oplage, die op een later moment beschikbaar gemaakt zal worden. Meer informatie over zowel de in-game decoratie-items als het stripboek zal volgen voor de feestdagen.

Spelers die FIFA 23 Ultimate Edition downloaden voor 21 augustus ontvangen tijdelijk een FIFA World Cup Hero Item, samen met een aantal andere in-game benefits.

EA SPORTS heeft 30 jaar lang de authentieke FIFA-franchise geproduceerd. Spelers werden in staat gesteld om in de grootste competities, met de beste clubs en met de bekendste spelers ter wereld te spelen. En dat allemaal in combinatie met de meest hoogstaande gameplay en realisme.


* Hypermotion alleen beschikbaar voor PS5, Xbox Series X | S, PC en Stadia.

 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Fifa 23

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden