Alle Nieuws

F1 22 ondersteund nu cross-play v.a. 5 augustus

door Metroid
05-08-2022 23:40
Geen reacties

Codemasters en EA bevestigen vandaag dat F1 22 de meest sociale F1-titel tot nu toe wordt door spelers over de hele wereld te verbinden aan de hand van cross-play dat later deze maand uitkomt. Voorafgaand aan de volledige integratie van deze nieuwe functionaliteit eind augustus, kunnen speler in twee verschillende trials van 5-7 augustus en 12-14 augustus het al tegen elkaar opnemen in Social Race en in de carrièremodus voor twee spelers via de PlayStation 5, Xbox Series X | S, PlayStation 4, Xbox One, en PC (Steam & Origin) in cross-play.

"Cross-play brengt al onze spelers samen en geeft hen de mogelijkheid om eindelijk uit te vechten wie de beste coureur is op alle platformen," zei Lee Mather F1® Senior Creative Director bij Codemasters."Cross-play maakt het bovendien mogelijk dat we betere matchmaking kunnen toepassen waardoor spelers het kunnen opnemen tegen hun rivalen met dezelfde eigenschappen."

Een veelgevraagde functionaliteit vanuit de community is cross-play. Met de integratie hiervan zal de matchmaking verbeteren. Bovendien geeft dit spelers de mogelijkheid om samen te spelen ongeacht het platform. Er is ook de mogelijkheid om cross-play uit te zetten voor de spelers die het graag opnemen tegen coureurs die spelen op dezelfde familie van apparaten. De hosts van de sessie kunnen vrienden van andere platformen uitnodigen via de "Invite Friends"-optie in de gamelobby. Spelers kunnen de uitnodiging bekijken en accepteren tijdens het racen door de game te pauzeren en naar de "Invites and Requests"-optie te gaan.

F1 22 representeert het nieuwe tijdperk van Formula 1 met revolutionaire auto's, regelwijzigingen met onder andere de toevoeging van F1 Sprint, de introductie van het Miami International Autodrome en circuit-updates voor Spanje, Australië en Abu Dhabi. Nieuwe Adaptive AI past het moeilijkheidsniveau van de AI van tegenstanders automatisch aan zoals hun snelheid en competitiviteit en Immersive- en Broadcast-opties voor Pit Stop, formatierondes en Safety Car-periodes verhogen allemaal de authentieke race-ervaring.

F1 22 bevat bovendien features zoals F1 Life, een nieuwe aanpasbare social hub die spelers de mogelijkheid geven om hun modecollectie, accessoires, prijzen en supercars ten toon te stellen. Er zijn 8 supercars te verzamelen waarin spelers ook kunnen rijden op het circuit in de Pirelli Hot Lap-modus om het raceweekend volledig na te bootsen in de game. De game bevat ook de terugkeer van Mijn Team inclusief 3 startpunten, de veelgeprezen Carrière van 10-jaar met een mogelijkheid om met twee spelers te spelen, Multiplayer en offline split-screen. VR heeft eveneens zijn debuut gemaakt op PC waarmee spelers de meest immersieve race-ervaring op het circuit krijgen tot nu toe.

 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  F1 22

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden