Alle Nieuws

Speel Outriders voor de PC deze week gratis op Steam

door _TheGamer_
21-06-2022 10:41
Geen reacties

Spelers kunnen tijdens deze periode de volledige originele OUTRIDERS-game spelen, inclusief cross-play met andere platformen. Alle voortgang die spelers tijdens deze gratis periode boeken kunnen ze meenemen wanneer ze OUTRIDERS aanschaffen op hetzelfde platform. Daarnaast kan iedereen die de OUTRIDERS-demo eerder al speelde gewoon verder spelen vanaf het punt waar ze de vorige keer waren gestopt.

OUTRIDERS is een brute RPG-shooter die speelt in een originele, duistere sci-fi-wereld. Terwijl het laatste restje van de mensheid langzaam doodbloedt in de loopgraven van de ruige, meedogenloze wereld van Enoch, ontwaak jij als een van de laatste Outriders en een Altered, iemand die op een of andere manier is getransformeerd door de verschrikkelijke Anomaly en daardoor beschikt over ongelooflijke krachten. Begin een epische reis over een vijandige planeet waarop al het hypergeëvolueerde leven uit is op jouw dood. Kies uit vier verschillende klassen en gebruik diepgaande en flexibele aanpassingsopties om je personage af te stemmen op je eigen speelstijl. Verzamel even geweldige als gestoorde guns en gear, en maak gebruik van vernietigende superkrachten. Blijf agressief, dood om te genezen, en breng het gevecht naar je vijanden in de single player of met maximaal drie andere spelers in de co-op van de epische verhalende campaign.

De gratis speelperiode op Steam is inmiddels begonnen en eindigt op donderdag 23 juni om 7:00 uur CEST.


Beleef de intense actie en diepgaande aanpassingsmogelijkheden van OUTRIDERS tijdelijk gratis, in aanloop naar de volgende stap in het OUTRIDERS-universum: OUTRIDERS WORLDSLAYER. Deze gigantische update is vanaf 30 juni 2022 verkrijgbaar voor pc (Steam, Epic en Windows Store), PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Google Stadia en Nvidia GeForce Now.

Bezitters van OUTRIDERS kunnen de WORLDSLAYER Upgrade aanschaffen voor toegang tot WORLDSLAYER-content. Digital pre-orders bieden vanaf 28 juni Vroegtijdige Toegang op alle platformen waarop pre-orders beschikbaar zijn.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Outriders

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.