Alle Nieuws

Resident Evil 4 vanaf 24 maart 2023 verkrijgbaar

door Metroid
06-06-2022 10:47
Geen reacties

Capcom, de leidende wereldwijde videogame uitgever en ontwikkelaar, kondigt Resident Evil 4 aan, een remake van de originele Resident Evil 4 dat in 2005 verscheen. Resident Evil 4 ontwaakt opnieuw in 2023 met de eigen RE Engine voor moderne gameplay, een herziene verhaallijn en gedetailleerde graphics. Resident Evil 4 staat gepland voor release op 24 maart 2023 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC (Steam).

De originele Resident Evil zette de standaard neer voor de latere Resident Evil-serie, met de introductie van de Third-Person camera voor de langlopende serie die sinds haar debuut in 1996 meer dan 125 miljoen exemplaren verkocht heeft. Het nieuwe perspectief liet spelers kennis maken met de actie en horrors die hoofdpersoon Leon S. Kennedy tegen komt in zijn dappere reddingsmissie.

In Resident Evil 4 volgen we Leon S. Kennedy 6 jaar na zijn helse ervaringen tijdens de biologische ramp in Raccoon City. Vanwege zijn ongeëvenaarde vastberadenheid werd hij gerekruteerd als agent direct onder de president van de Verenigde Staten. Met de ervaring van meerdere missies achter de rug, wordt Leon uitgezonden om de recent ontvoerde dochter van de president te redden. Leon traceert haar in een afgelegen Europees dorp, maar na het eerste contact ontdekt hij dat er iets grondig mis is met de lokale bevolking.

Dit herziene overlevingsverhaal keert terug, met een moderne visuele stijl die eer doet aan de originele release. Veel teamleden van het bekroonde en bestverkochte Resident Evil 2 uit 2019 keren ook terug voor een diepere duik in de essentie van Resident Evil 4. Fans en nieuwkomers kunnen genieten van zowel het nieuwe als het bekende; De RE Engine zorgt ervoor dat de creatieve richting van het origineel verhoogd is, om zo een verhaal te vertellen dat duisterder en nog verontrustender is.
 

Resident Evil 4 (2023 Remake)  verschijnt op 24 maart 2023 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC (Steam).

 

Screenshots / Afbeeldingen

Vergelijk prijzen  Resident Evil 4

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden