Alle Nieuws

The Callisto Protocol komt op 2 december naar console en PC

door _TheGamer_
05-06-2022 10:05
Geen reacties

Striking Distance Studios en KRAFTON kondigen vandaag aan dat The Callisto Protocol, een nieuwe Sci-Fi Survival Horror game van de maker van Dead Space vanaf 2 december 2022 wereldwijd verkrijgbaar is. The Callisto Protocol wordt ontwikkeld door een team veteranen met iconisch gamedirector Glen Schofield aan het hoofd. The Callisto Protocol is de volgende stap in de wereld van Survival Horror, waarin brute combat gemengd wordt met een diepgaand menselijk verhaal in een angstaanjagende futuristische wereld. De game zal beschikbaar zijn voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC. 

The Callisto Protocol speelt zich af op Callisto, de dode maan van Jupiter, in het jaar 2320. Spelers moeten de zwaarbeveiligde gevangenis Black Iron Prison zien te ontsnappen en de angstaanjagende geheimen van de United Jupiter Company zien te onthullen. Een mysterieuze uitbraak zorgt voor Chaos op Callisto, dus spelers moeten omgevingen doorzoeken en hun tactieken aanpassen met een unieke mix van schieten en handgevechten.

Josh Duhamel speelt de hoofdrol als Jacob Lee, piloot van een vrachtschip gevangen in Black Iron Prison, en Karen Fukuhara, ster van The Boys, die een mysterieuze medegevangene speelt. Meer details over de cast en het verhaal worden later dit jaar onthuld.

"Het team van Striking Distance Studios zijn meesters in hun vak en we kunnen niet wachten om The Callisto Protocol later dit jaar met de wereld te delen", zegt C.H. Kim, CEO van KRAFTON. "Bij KRAFTON moedigen we teams aan om geweldige ervaringen te bouwen en waar kunst, ontwerp en technologie samenkomen. Sriking Distance Studio is ons meest vooraanstaande ontwikkelteam in de westerse wereld.

Striking Distance Studios en KRAFTON werken samen met Skybound Entertainment en Koch Media Benelux om de fysieke versies van The Callisto Protocol in de Benelux te distribueren voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

 

Screenshots / Afbeeldingen

Vergelijk prijzen  The Callisto Protocol

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.