Alle Nieuws

Tweede seizoen Riders Republic nu beschikbaar

door _TheGamer_
27-04-2022 12:52
Geen reacties

Showdown, het tweede seizoen voor Riders Republic, is nu live op alle beschikbare platformen. Het nieuwe seizoen introduceert onder meer een nieuwe arena, een 6v6-multiplayermodus en nieuwe massaraces.

In dit gloednieuwe seizoen ontdekken spelers de nieuwe Showdown-arena met een eigen 6v6-multiplayermodus. In deze spannende modus nemen twee teams het tegen elkaar op om zoveel mogelijk bliksem te verzamelen, met behulp van nieuw speelgoed dat zorgt voor waanzinnige actie.

Spelers dagen zichzelf uit in nieuwe massaraces, speciale outfits en het gloednieuwe speltype Wheeling-modus, waarin ze in stijl op één wiel rijden. Daarnaast krijgen spelers de mogelijkheid om een eigen in-game vriendenlijst aan te maken en er aan deel te nemen, en hun eigen community te creëren met de nieuwe clan-functie.

Verder introduceert dit seizoen een nieuwe seizoensprogressie met zeven wekelijkse spotlights, waar alle spelers exclusieve beloningen kunnen vrijspelen. Ook kunnen spelers deelnemen aan live activiteiten en evenementen, zoals het Rabbids Takeover-evenement dat op 18 mei van start gaat.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Riders Republic

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden