Alle Nieuws

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege krijgt na drie jaar weer een nieuwe map

door Metroid
19-04-2022 20:22
Geen reacties

Rainbow Six Siege heeft de afgelopen drie jaar geen nieuwe map geïntroduceerd, maar daar komt vanaf vandaag verandering in. Emerald Plains, de nieuwe map die wordt toegevoegd aan de game, is vanaf nu speelbaar op alle beschikbare platformen.

Spelers ervaren de heuvels van Noord-Ierland in de Emerald Plains country club en private ranch. In de Idyllische omgeving verkennen ze het terrein om de beste aanpak voor hun match uit te zoeken. Dat doen ze onder meer door een rappel door het dakraam te riskeren, gebruik te maken van de drie binnentrappen of dekking te zoeken naast de open haard.

De twee verdiepingen binnen Emerald Plains zijn verschillend. De benedenverdieping is modern en staat in contrast met de klassieke stijl van de bovenverdieping van het landhuis, om zo duidelijke herkennings- en oriëntatiepunten te benadrukken. De ruime kamers zijn deeltelijk geïnspireerd door Bartlett en Border en bieden een grote speeltuin in deze middelgrote map. Spelers duiken in Emerald Plains als onderdeel van Jaar 7 Seizoen 1 Demon Veil met de nieuwe verdedigende Operator Azami. Haar Kiba Barrier-gadget geeft een compleet nieuwe draai aan de aanpak van zowel de verdediging als aanval in de game. De Kiba Blade is een werpbare gadget die bij impact een zelf-uitzettend materiaal loslaat dat stolt tot een kogelvrij oppervlak.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Rainbow Six Siege

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden