Alle Nieuws

Xenoblade Chronicles 3 wordt uitgebracht op 29 juli 2022 met een Collectors Edition

door _TheGamer_
20-04-2022 07:20
Geen reacties

Xenoblade Chronicles 3 voor de Nintendo Switch verschijnt eerder dan verwacht! De game zou oorspronkelijk worden uitgebracht in september 2022, maar komt nu een paar maanden eerder, namelijk op 29 juli 2022. In deze nieuwste game in de langlopende RPG-serie gaan spelers op een episch avontuur waarin een verhaal wordt verteld met "leven" als het centrale thema, terwijl de toekomsten van de twee voorgaande games in de Xenoblade Chronicles-hoofdreeks met elkaar worden verbonden.

Spelers kruipen in de huid van de hoofdpersonages Noah en Mio en bevinden zich te midden van een conflict tussen de naties Keves en Agnus. Zes personages uit deze twee naties bundelen hun krachten om de waarheid achter deze strijd aan het licht te brengen, en zetten hun zinnen op Swordmarch, een land dat door een gigantisch zwaard wordt gespleten.

Er wordt ook een Collector's Edition van de game uitgebracht, die exclusief verkrijgbaar zal zijn in de My Nintendo Store. Daarin zit verpakkingsartwork van Masatsugu Saito, een concept-artbook (hardcover, in kleur) met meer dan 250 pagina's en een steelcase voor de card van de game. Op een later moment wordt er meer informatie gegeven over de Collector's Edition.

 

Vergelijk prijzen  Xenoblade Chronicles 3

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden