Alle Nieuws

Speel Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint dit weekend gratis

door Metroid
05-11-2021 12:30
Geen reacties

Als onderdeel van het 35-jarige jubileum van Ubisoft, is Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint dit weekend gratis speelbaar voor Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia en Windows PC. Spelers genieten van de volledige game plus het gloednieuwe Operation Motherland.

In deze nieuwe gamemodus helpen spelers Karen Bowman en de Outcasts bij het bevrijden van het eiland Auroa, dat het middelpunt vormt van een opkomend wereldwijd conflict. Een nieuwe factie van vijanden, de Bodarks, zijn gevaarlijker dan ooit en doen er alles aan om de voortgang van de Ghosts te blokkeren.

Spelers die na het gratis weekend verder willen strijden tegen alle verschillende vijanden op Auroa in Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint, behouden hun progressie en profiteren van kortingen tot 85% op de game en de Season Pass tijdens het gratis weekend.

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint is reeds verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4, Windows PC en Stadia, onder meer op de Ubisoft Store. Ook is de game backwards compatible en daardoor speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Tot slot is Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice. 

 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden