Alle Nieuws

Apex Legends viert Halloween met het 'Monsters Within'-evenement

door _TheGamer_
08-10-2021 12:54
Geen reacties

Apex Legends viert Halloween opnieuw met het Monsters Within-evenement, dat spoken en verrassingen brengt. Vanaf 12 oktober draait Revenant de Apex Games met zijn eigen amusement en verschrikkingen, inclusief de terugkeer van de populaire modus Shadow Royale. Bovendien luidt het event een volledig nieuwe Arenas-map in met griezelige, tijdelijke cosmetische items die zeker gillende geluiden in The Outlands zullen ontketenen.

Hieronder volgt een korte samenvatting van alle tijdelijke en levensgevaarlijke activiteiten die spelers kunnen verwachten:

  • Nieuwe Arenas-map: Monster's Within bevat een gloednieuwe Arenas-map die zowel oude als nieuwe spelers kunnen terroriseren.
  • Shadow Royale keert terug: Shadow Royale begint in een trio-match, en als spelers doodgaan, verrijzen ze in een krachtige "schaduwvorm" uit de dood om wraak te nemen op hun moordenaars.
  • Tijdelijke premium cosmetics: Krijg toegang tot angstaanjagende cosmetische items die verkrijgbaar zijn via winkelbundels of aanbiedingen.
  • Dia De Los Muertos-actie: Vier Dia de los Muertos van 26 oktober tot 1 november terwijl Octane het feest organiseert met een nieuwe Muerte Rápida Bonus Bundle. De bundel bevat de Epic "Muerte Rápida"-skin, het Epic "Altar Ego"-bannerframe, een bijpassende Rare "Flirting with Death"-skin voor de Volt en 2 Octane Packs (elk met gegarandeerd minstens één Octane-item).

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Apex Legends

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden