Alle Nieuws

Battlefield 2042 Open Beta van Electronic Arts en DICE is nu live

door WatchDogs
06-10-2021 23:34
Geen reacties

Vanaf vandaag kunnen alle EA Play-leden en spelers die Battlefield 2042 van Electronic Arts en DICE hebben gepre-orderd meedoen aan de Open Beta* van het spel: nu verkrijgbaar voor de Xbox One, Xbox Series X en S, PlayStation 4, PlayStation 5 en PC. De Open Beta is vanaf 8 oktober t/m 9 oktober ook beschikbaar voor alle spelers**.

In de Battlefield 2042 Open Beta kunnen spelers uitkijken naar de iconische Conquest-ervaring van het kenmerkende All-Out Warfare op de Orbital-map, zoals te zien is in de originele onthullingstrailer van het spel. Pc- en next-gen console-spelers kunnen genieten van nieuwe, epische gevechten met 128 spelers (64 spelers op Xbox One en PlayStation 4) via de grootschalige spelmodus Conquest in een gevecht om controle over belangrijke missiepunten op de Orbital-map.

In de Open Beta kunnen fans in de huid kruipen van een van de vier unieke Specialists, die elk zijn uitgerust met hun eigen unieke stijlen, specialiteiten en eigenschappen. Deelnemers kunnen aan de slag met de Russische genist Boris, die een SG-36 in zijn arsenaal heeft; de Zuid-Afrikaanse Casper, een expert op het gebied van camouflage en langeafstandsaanvallen; Falck, de ervaren Duitse hospik die gespecialiseerd is in Support; en Mackay, een Canadees die veel door de natuur zwerft en een Grapple Gun bij zich heeft.

De Orbital-map van Battlefield 2042 is gesitueerd in Kourou, Frans-Guyana, waar spelers een race tegen de klok voeren terwijl ze zich vechtend een weg banen door een locatie die wordt aangevallen door een raket. Op de Orbital map vind je aparte Sectors, inclusief het Assembly Building, het Launch Platform en de Crawlerway die de twee sectors verbinden. Tijdens een Conquest-match ervaren spelers de kenmerkende dynamische maps van Battlefield met een geautomatiseerde raketlanceerprocedure, tokkelbanen tussen bliksemtorens, voertuiggevechten in slecht weer, inclusief een onverwacht tornado-evenement dat het verloop van de strijd verandert, en nog veel meer.

Battlefield 2042 kan nu worden gepre-orderd en is vanaf 19 november verkrijgbaar in de (digitale) winkel voor €69,99 op de Xbox One, PlayStation 4 en PC, en voor €79,99 op de Xbox Series X en S en PlayStation 5. Degenen die de Digital Standard Edition aanschaffen van Battlefield 2042 voor de Xbox Series X|S of PlayStation 5 krijgen bovendien dual entitlement. Hierdoor hebben zij toegang tot beide versies van de game en alle progressie die wordt geboekt op de vorige generatie hardware wordt overgedragen als zij hun hardware upgraden.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Battlefield 2042

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden