Alle Nieuws

Saints Row The Third Remastered komt als gratis upgrade naar PlayStation 5 en Xbox Series X | S

door _TheGamer_
19-05-2021 07:03
6 Reacties

Deep Silver heeft aangekondigd dat Saints Row The Third Remastered op 25 mei verschijnt voor 9e generatie consoles, naast een launch op Steam en GOG op 22 mei.

Saints Row: The Third Remastered op Xbox Series X|S, het alles-in-één games en entertainment systeem van Microsoft en het PlayStation 5 computer entertainment systeem laat spelers de game ervaren met betere grafische settings vergelijkbaar met de PC-versie op de hoogste settings. De in-game engine kan vanwege de krachtige nieuwe hardware nòg beter op visueel gebied presteren met schitterende belichting, texture resolutie en andere visuele effecten.

Op de 9e generatie consoles zijn de framerates hoger, met als resultaat de meest vloeiend mogelijke gameplay. Gamers kunnen de game spelen met 60 frames per seconde en een dynamische 4K resolutie voor heerlijk soepele actie.

Xbox Series S-eigenaren krijgen een extra optie om de game in twee modi te spelen, afhankelijk van de voorkeuren van de spelers. Performance Mode zet de game vast op 60fps met een resolutie van 1080p. Beauty Mode vergrendelt de framerate op 30fps met een opgeschaalde 4K resolutie. PlayStation 5-eigenaren kunnen gebruik maken van Activities en de markante paarse gloed van de Saints is op de DualSense controller zichtbaar.

Eigenaren van Saints Row: The Third Remastered en een 9e generatie console kunnen gratis van deze upgrades genieten – Free  Upgrade en Smart Delivery zijn gegarandeerd bij de PlayStation 5 en Xbox Series X|S versies. Vanwege de SSD's aan boord zullen deze nieuwe versies razendsnel laden, waardoor spelers zonder te wachten aan de slag kunnen gaan.

 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Saints Row The Third Remastered

Reacties / Vragen (6)

 1. _TheGamer_

  Mobiele optimalisatie was voor ons inderdaad het meest belangrijke als je dat vergelijkt met de vorige versie dan. Even een intel : het is gebasseerd op een nieuwe techniek dus moet het nu ook veel sneller zijn dan de vorige versie.

  PS > Bedankt voor jullie leuke reacties relaxed

  jaar, 22 dagen, 19:34
 2. Zelda

  Oeeee veryyyy niceee mensen. Dit is echt een improvement clap

  jaar, 22 dagen, 20:41
 3. UC52

  hand_thumb_upclapclap

  jaar, 4 dagen, 22:35
 4. DonJuan

  Ziet er serieus heeel vet uit. Ik zie zelfs voor de Xbox One Series X en PS5 heart_eyesheart_eyesheart_eyes

  jaar, 23 dagen, 00:32
 5. FinalFantasy

  Top! Dit is lekker kort en krachtig punch

  9 maanden, 1 dagen, 11:04
 6. FinalFantasy
  DonJuan

  Ziet er serieus heeel vet uit. Ik zie zelfs voor de Xbox One Series X en PS5 heart_eyesheart_eyesheart_eyes

  Jazeker! Vraag mij af 😁

  0 jaren, 16 dagen, 21:18
 7. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.