Alle Nieuws

Republic of Gamers kondigt ROG Phone 5-serie aan

door _TheGamer_
10-03-2021 22:51
Geen reacties

De nieuwste generatie van 's werelds meest geavanceerde gaming smartphone is onderweg: Republic of Gamers heeft de ROG Phone 5, ROG Phone 5 Pro en ROG Phone 5 Ultimate aangekondigd. Binnenkort beschikbaar voor pre-order.

Belangrijkste kenmerken : 

  • Gemaakt om te winnen: Aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 888 5G Mobile Platform en een vernieuwde manager app voor nog meer controle over de performance van de ROG Phone 5. 
  • De meest vloeiende beelden: Een 144 Hz / 1 ms Samsung AMOLED-beeldscherm met een toonaangevende 300 Hz touch sampling rate, extreem lage latency en Delta-E <1 kleurnauwkeurigheid. 
  • Conditie van een kampioen: Een 6000 MAh batterij met nieuwe software-optimalisaties om het ontzettend lang vol te houden en de levensduur van de accu te verlengen. Laad razendsnel op dankzij HyperCharge. 
  • Innovatieve ROG Vision: Uniek matrix-beeldscherm aan de achterzijde van de ROG Phone 5 Pro- en Ultimate-modellen. Gebruikers kunnen hier animaties op weergeven die bovendien aanpasbaar zijn.
  • Ontworpen voor gamers: AirTrigger 5 heeft een aanzienlijke upgrade gekregen en een volgende generatie GameFX audiosysteem, afgesteld door Dirac. 


ASUS Republic of Gamers heeft vandaag de ROG Phone 5, ROG Phone 5 Pro en de ROG Phone 5 Ultimate onthuld. De nieuwste generatie van de meest geavanceerde gaming smartphone ter wereld kent vele verbeteringen en trekt de ROG-designfilosofie door met een matrix-beeldscherm aan de achterzijde van de Pro- en Ultimate-modellen. 

De ROG Phone 5-serie wordt aangedreven door het ijzersterke Qualcomm Snapdragon 888 5G Mobile Platform, dat geavanceerde 5G communicatie en Qualcomm Snapdragon Elite Gaming features bevat. Het verbeterde GameCool 5-koelsysteem en de nieuwe performancemanager zorgen er mede voor dat de gebruiker alles uit zijn systeem haalt in ieder gaming-scenario. 

Voor extreem soepele en ultraresponsieve gamingbeelden is de ROG Phone 5-serie uitgerust met een door Samsung vervaardigd 144 Hz / 1 ms AMOLED HDR10+-beeldscherm, met een touch sampling rate van 300 Hz en extreem lage touch latency van slechts 24.3 ms. 

Gamers kunnen met de ROG Phone 5 langer dan ooit tevoren spelen dankzij de batterij van maar liefst 6000 mAh. De smartphone wordt bovendien geleverd met een 65-watt HyperCharge adapter om razendsnel op te laden. 

De ROG Phone 5-serie hervat de designfilosofie van ROG die speciaal op gamers is gericht. Dit blijkt onder andere uit ROG Vision, een nooit eerder vertoond matrix-beeldscherm aan de achterkant van het toestel - exclusief verkrijgbaar op de ROG Phone 5 Pro en de ROG Phone 5 Ultimate. 

Ook zijn er aanzienlijke verbeteringen doorgevoerd in het ongeëvenaarde AirTrigger 5 controlesysteem en het krachtige GameFX audio systeem heeft een upgrade gekregen om indringender geluid te laten horen.

 

Screenshots / Afbeeldingen

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.