Alle Nieuws

Gratis demo van Monster Hunter Rise verschijnt vandaag

door FurkieBoy030
08-01-2021 09:01
Geen reacties

Tijdens het “Monster Hunter Digital Event” van vandaag heeft Capcom nieuwe details onthuld over Monster Hunter Rise, de komende action RPG in de bekroonde en populaire Monster Hunter-serie. Vanaf morgen, 8 januari, tot het eind van januari is een Monster Hunter Rise-demo als gratis download verkrijgbaar in de Nintendo eShop van de Nintendo Switch, zodat hongerige hunters van over de hele wereld alvast een voorproefje kunnen nemen op het langverwachte nieuwe deel in de geliefde franchise. Tijdens het livestream-evenement introduceerde een gloednieuwe trailer de  “Wyvern Riding”-gameplay, een nieuw monster, diverse terugkerende monsters en de ijzige nieuwe jachtvelden die spelers kunnen verkennen wanneer de volledige game wereldwijd voor de Nintendo Switch verschijnt op 26 maart 2021.

De gratis, tijdelijk verkrijgbare Monster Hunter Rise-demo verschijnt morgen op 8 januari en is beschikbaar tot 31 januari. Deze demo biedt spelers alle tijd en ruimte om te genieten van een voorproefje op deze gloednieuwe Monster Hunter-ervaring. De demo voorziet spelers van vele jachtopties, inclusief offline solo en multiplayer-gameplay met twee tot vier spelers, zowel offline lokaal als online, met alle 14 wapentypes. De gratis demo omvat de volgende modes en quests:

  • Training – Leer de basis van de monsterjacht, inclusief een introductie van het nieuwe Wirebug-mechanisme en het rijden op Palamute. Alleen solo play.
  • Wyvern Riding – Betreed een gebied waar je op een Wyvern kunt rijden, dankzij de nieuwe mogelijkheid om tijdelijk op monsters te rijden en ze te besturen. Alleen solo play. 
  • Beginner Quest: Great Izuchi – Ideaal voor nieuwkomers en terugkerende hunters die wel een opfriscursus kunnen gebruiken. Solo play, lokaal multiplayer en online multiplayer.
  • Intermediate Quest: Mizutsune – Een pittige uitdaging, alleen voor ervaren spelers. Solo play, lokaal multiplayer en online multiplayer.


Vandaag is ook de ijzige Goss Harag onthuld, een geheel nieuw monster dat zal debuteren in Monster Hunter Rise. Op zoek naar een nieuwe prooi zwerft dit beest over besneeuwde velden, om hunters de koude rillingen te bezorgen met zijn scherpe klauwen en ijsmessen. Goss Harag voelt zich helemaal thuis in de Frost Islands, een nieuwe met sneeuw bedekte en door de wind geteisterde omgeving die ooit de broedplaats was voor grote draken, waar alleen de dapperste hunters op durfden te jagen.

Vele andere klassieke en geliefde monsters keren terug naar het immer groeiende aantal vijanden in Monster Hunter Rise. Naast de eerder aangekondigde monsters, zijn de volgende doorgewinterde dreigingen ook van de partij: Lagombi, Khezu, Great Baggi, Barioth, Mizutsune, en Tigrex. De komende maanden worden meer nieuwe en terugkerende monsters onthuld.

 

Vergelijk prijzen  Monster Hunter Rise

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.