Alle Nieuws

Guardians maken zich klaar voor de feestdagen met The Dawning in Destiny 2

door _TheGamer_
16-12-2020 10:08
Geen reacties

Guardians van over de hele wereld nemen de taak van koekjesbakker en koerier op zich als the Dawning terugkeert naar de Tower. The Dawning is een gratis seizoensevenement waar alle Destiny 2-spelers traktaties kunnen maken, de feestvreugde verspreiden en in-game goodies kunnen ontvangen. The Dawning loopt van 15 december tot 5 januari. Zo hebben fans meer dan genoeg tijd om de feestsfeer te pakken te krijgen en wat zoete lekkernijen te bakken.

Guardians worden aangemoedigd hun ovens op te warmen, ingrediënten te verzamelen en koekjes te verspreiden over het zonnestelsel. Verwacht nieuwe vendors, seasonal awards en misschien zelfs een cadeautje.

Guardians kunnen Dawning Spirit verdienen gedurende dit feestelijke seizoen door missies, bounties en recepten te voltooien. Deze zullen naar zowel persoonlijke als gemeenschappelijke doelen gaan. Hoe meer je in de feeststemming komt, hoe beter de beloningen zijn die Eva voor iedereen heeft.

Een nieuw exotic ship wacht op degenen die graag een onstuimige reis door de sterren maken. Het schip beschikt over verschillende functies die ontgrendeld kunnen worden met Dawning Spirit. De functies bevatten drie selecteerbare engine-effecten, een uniek transmat-effect een geanimeerde shader en meer!

Tess Everis zal verschillende feestelijke items tentoonstellen, waaronder een Ghost Shell en vrolijke wapenversieringen. Guardians kunnen ze uit de Eververse-winkel halen voor Bright Dust of Silver.

 

Screenshots / Afbeeldingen

Vergelijk prijzen  Destiny 2 Beyond Light

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.