Alle Nieuws

Collection of SaGa Final Fantasy Legend vanaf vandaag verkrijgbaar voor Switch

door FurkieBoy030
15-12-2020 22:55
Geen reacties

Square Enix maakt bekend dat Collection of SaGa Final Fantasy Legend vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar is voor het Nintendo Switch-systeem. Deze digitale collectie bestaat uit de eerste drie delen van de fameuze SaGa-serie: THE FINAL FANTASY LEGEND, FINAL FANTASY LEGEND II en FINAL FANTASY LEGEND III. De verzameling levert alle charme die de originele games 30 jaar geleden zo bijzonder maakte en laat zowel fans als nieuwkomers de spannendste avonturen beleven.

Collection of SaGa Final Fantasy Legend vormt een geweldige introductie op de bijzondere serie van Akitoshi Kawazu, inclusief het allereerste deel in de SaGa-serie, The Fantasy Legend, die oorspronkelijk in 1990 voor de Game Boy verscheen. RPG-fans kunnen genieten van een getrouwe reproductie van deze klassieke 8-bit-titels, die spelers nostalgische, unieke avonturen laat beleven in fantasiewerelden vol monsters, stadjes en klassieke verhaallijnen. Daarnaast zijn er nieuwe functies die de ervaring nog leuker maken, inclusief sneller bewegende personages, aanpasbare schermvergroting, een retro-weergavestand, nieuwe muziek en nieuwe illustraties.

In deze nieuwe versie kunnen spelers genieten van een speciale jubileumsong, Across the “SaGa”, geschreven door Kenji Ito, acht verschillende in-game wallpapers en de keuze om met Japanse of Engelse tekst te spelen. THE FINAL FANTASY LEGEND was de allereerste RPG die voor de Game Boy verscheen. Voor een authentieke Game Boy-achtige ervaring kunnen spelers de Joy-Con-controllers van de Nintendo Switch halen, het systeem verticaal vasthouden en de onscreenknoppen gebruiken.

COLLECTION of SaGa FINAL FANTASY LEGEND is nu digitaal verkrijgbaar in de Nintendo eShop van de Nintendo Switch.

 

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.