Alle Nieuws

Pikmin 3 Deluxe vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Nintendo Switch

door _TheGamer_
30-10-2020 08:24
Geen reacties

Voer het commando over drie dappere ontdekkingsreizigers en red hun planneet in Pikmin 3 Deluxe, vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Om in hun missie te slagen kunnen onze helden gebruik maken van een leger schattige Pikmin – plantachtige wezentjes die verschijnen in verschillend gekleurde soorten met elk unieke eigenschappen. Pikmin 3 Deluxe is een groots avontuur dat zowel spelers van de eerdere delen als nieuwkomers heel wat te bieden heeft. Zo kunnen twee spelers in deze versie het hele verhaal samenwerkend doorlopen, zijn er gloednieuwe proloog- en epiloogmissies en is er een vrijspeelbare moeilijkheidsgraad: "Ultra Spicy". Nieuwsgierige spelers kunnen een voorproefje op de spelstanden Story en Mission nemen met de gratis demoversie van de game, die als download beschikbaar is in de Nintendo eShop.

De Pikmin-series biedt een mix van actie-, strategie- en puzzelelementen in een charmante, geheel eigen stijl. Bekijk drie korte computeranimatiefilmpjes, The Night Juicer – Pikmin Short Movie, Treasure in a Bottle – Pikmin Short Movie en Occupational Hazards – Pikmin Short Movie om kennis te maken met de Pikmin en hun wereld.

Pikmin 3 verscheen oorspronkelijk voor de Wii U en maakt nu de sprong naar de Nintendo Switch. Pikmin 3 Deluxe bevat alle content die als DLC voor de Wii U-versie verscheen, samen met de volgende nieuwe toevoegingen:

  • Coöpstand voor twee spelers: twee spelers kunnen samenwerkend op dezelfde console het hoofdverhaal doorlopen.
  • Side Stories: Speel een gloednieuwe proloog en epiloog met Olimar en Louie, de helden van Pikmin en Pikmin 2. Deze zijverhalen zijn ook met twee spelers tegelijk te spelen.
  • Algemene verbeteringen: Geniet optimaal van je ontdekkingsreis met een verbeterd richtsysteem, optionele hints en meer.
  • Meer moeilijkheidsgraden: Er zijn nu meer moeilijkheidsgraden zodat iedereen op zijn eigen manier van Pikmin 3 Deluxe kan genieten. "Normal" is een makkelijkere stand voor beginnende spelers, aan de andere kant van het spectrum vinden we de vrijspeelbare "Ultra-Spicy Mode" die zelfs de meest ervaren avonturiers zwaar op de proef zal stellen.
  • Piklopedia: Bestudeer elk wezen dat je tegenkomt en speel profielen voor elk personage vrij.
  • Prestatiebadges: Bewijs dat je een echte avonturier bent en voltooi diverse uitdagingen om badges te verdienen.

 

Vergelijk prijzen  Pikmin 3 Deluxe

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.