Alle Nieuws

Anno 1800 DLC van Ubisoft vanaf vandaaag verkrijgbaar

door FurkieBoy030
23-10-2020 11:19
Geen reacties

De derde DLC van Anno 1800 Season 2, Land of Lions, is nu verkrijgbaar voor Windows PC. Het is niet alleen de laatste DLC van de tweede Season Pass, het is tevens de grootste die tot nu toe werd gelanceerd.

Land of Lions voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan de wereld van Anno 1800 en nodigt spelers uit om het door Oost-Afrika geïnspireerde Enbesa in alle glorie te ontdekken. Deze DLC voert tal van nieuwigheden toe, waaronder droge weersomstandigheden, een irrigatiesysteem en een gloednieuw onderzoekscentrum dat spelers niet alleen helpt om nieuwe technologieën en voorwerpen te maken, maar ook om grote ontdekkingen te doen die hen helpt hun doelen te bereiken. Spelers genieten van meer dan 10 uur aan verhalende content waarbij ze Ketema, de keizer van Enbesa, moeten helpen de hoofdstad op te bouwen, buitenlandse invloed op zijn land af te weren en meer te weten komen over de rijke cultuur van Enbesa.

Daarnaast introduceert Anno 1800 een gratis update voor alle spelers die allerlei verbeteringen voor de spelerservaring met zich meebrengt. Tevens bevat deze update ook tal van verbeteringen op basis van feedback van de community, waaronder verbeterde functionaliteiten van het menu voor de handelsroutes, updates van het krantensysteem en meer.

Land of Lions is onderdeel van de Anno 1800 Season 2 Pass, maar is ook los aan te schaffen. Anno 1800, Land of Lions, de Season 2 Pass en de Anno 1800 Complete Edition zijn digitaal verkrijgbaar voor Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is Anno 1800 onderdeel van UPLAY+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Anno 1800

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.