Alle Nieuws

Verschil tussen de Xbox Series X & Series S van Microsoft

door _TheGamer_
22-09-2020 08:45
1 Reacties

WAT ZIJN DE GROTE VERSCHILLEN TUSSEN DE XBOX SERIES X en SERIES S

 1. De Xbox Series X heeft een 1 TB SSD Harddisk en de Series S heeft dus daarintegen een 512 GB SSD disk.
 2. De Xbox Series X heeft een 12 teraflops proces power en de de Series S heeft daarin weer tegen slechts 4 teraflops proces power
 3. De Xbox Series X kan je dus wel een Blu-ray disk (spellen + fims) afspelen en gamen waarbij je bij een Series S helemaal geen fysieke spel of een film erin kan doen
 4. Series X kan je een ULTRA HD (4K) blu-ray films en games afspelen waar je dat bij een Series S NIET kan doen (geen slot)

   

Over de Xbox Series X

DE NIEUWE XBOX SERIES X ... DE SNELSTE.... DE KRACHTIGSTE.


Wat je kunt verwachten van de volgende generatie van gamen?
De toekomst van gamen is nog nooit zo inspirerend geweest. Games zijn creatiever dan ooit. Dankzij nieuwe services kun je eenvoudig nieuwe games ontdekken. Je blijft beter op de hoogte van je favoriete games en je favoriete videomakers en streamers zijn altijd binnen handbereik. De cloud creëert een enorme kans om waar je maar wilt games van consolekwaliteit te streamen en te spelen met wie je wilt. Voor velen van ons is niets inspirerender dan aan het begin te staan van een nieuwe generatie consoles.

Van binnenuit volledig opnieuw ontworpen!
Hardware- en software-innovaties in de nieuwe generatie consolegaming van Xbox Series X bieden verbazingwekkende mogelijkheden voor de toekomst van games.

Ontworpen voor snelheid en prestaties
De Xbox Velocity Architecture ontgrendelt nieuwe snelheid- en prestatiemogelijkheden door de baanbrekende combinatie van hardware, een op maat ontworpen SSD van 1 TB en CPU, en diepgaande software-integratie, om rijkere en meer dynamische, levendige werelden te bieden dan ooit tevoren.

Speel meer, wacht minder
Gamers zullen meer spelen en minder wachten omdat de laadtijden sterk worden verminderd dankzij de rekenkracht van Xbox Series X.

Quick Resume is een nieuwe functie die wordt mogelijk gemaakt door de technische mogelijkheden en de innovatieve Xbox Velocity-architectuur in Xbox Series X. De functie stelt je in staat om naadloos te wisselen tussen meerdere titels en direct verder te gaan waar je gebleven was.


De krachtigste console ooit
Xbox Series X is onze krachtigste console ooit, aangedreven door onze op maat ontworpen processor met de nieuwste Zen 2- en RDNA 2-architecturen van AMD.
Het nieuwe systeem op een chip (SOC) is vanaf de grond opgebouwd voor snelheid en prestaties, met 12 teraflops aan rekenkracht en compatibiliteit voor vier generaties games.

Ongeëvenaarde grafische precisie
De warmte die door de geavanceerde interne componenten wordt afgegeven, wordt gelijkmatig verdeeld over drie luchtstroomkanalen, waardoor de console koel en stil blijft.

De innovatieve parallelle koelarchitectuur zorgt voor verbluffende game-ervaringen met ongelooflijke grafische precisie en prestaties.


Gesplitst moederbord
Voor het eerst ooit op een console houdt een innovatief gesplitst moederbord de interne componenten van Xbox Series X gelijkmatig op temperatuur, waardoor de console meer vermogen kan leveren.

Koellichaamchassis
Een koellichaam is een niet-elektronische, passieve mechanische component die een vitale rol speelt in de betrouwbaarheid en prestaties van de Xbox Series X en direct is geïntegreerd in het chassis van de console. Dit unieke onderdeel van de parallelle koelarchitectuur draagt bij aan het onderscheidende ontwerp van de console.

Vapor-chamber
De vapor-chamber in de Xbox Series X maakt gelijkmatige spreiding van temperaturen van de core en het geheugen mogelijk.

Muisstille ventilator
Als onderdeel van de parallelle koelarchitectuur houdt de muisstille ventilator de interne componenten van de Xbox Series X koel zonder je gameplay te verstoren.

Meer opslag zonder compromissen
De Xbox Series X Storage Expansion Card biedt extra game-opslag op topsnelheid en met topprestaties. De uitbreidingskaart evenaart de interne op maat ontworpen SSD-ervaring van de console. De kaart van 1 TB wordt direct in de achterkant van de console geplaatst via de speciale uitbreidingspoort voor opslag.

Games spelen nog beter
Door de revolutionaire nieuwe Xbox Velocity Architecture zul je betere prestaties ervaren bij duizenden games op Xbox One, inclusief Xbox 360-games en originele Xbox-games. Je kunt rekenen op betere opstart- en laadtijden, stabielere framerates, hogere resoluties en verbeterde kwaliteit op Xbox Series X.

Maak kennis met de nieuwe Xbox draadloze controller
Ervaar het gemoderniseerde ontwerp van de Xbox draadloze controller, met speciaal gevormde oppervlakken en verfijnde geometrie voor meer comfort tijdens het spelen. Blijf gericht op je doel met de griptextuur en een hybride D-pad. Leg content vast en deel deze naadloos terwijl je speelt. Koppel je controller snel en wissel eenvoudig tussen ondersteunde consoles, pc's en mobiele apparaten.

 

Over de Xbox Series S

De Xbox Series S is de kleinste Xbox console ooit gemaakt en is 60% kleiner dan de Series X.

 

 • Tot 120 fps
 • All-digital
 • Speciale SSD van 512 GB

Custom NVME SSD
De Xbox Series S beschikt over een Custom NVME SSD van 512 GB met Xbox Velocity-architectuur. Dit om next-gen performance, snellere laadtijden, snel schakelen tussen games & next-gen gameplay te bieden tot wel 120 FPS op de kleinste console ooit.

All-digital game ervaring
De disk drive is verleden tijd. De Xbox Series S is een all digital console.


 

 

 

Screenshots / Afbeeldingen

Vergelijk prijzen  Vershillen tussen Xbox Series X & Xbox Series S

Reacties / Vragen (1)

 1. FinalFantasy

  Top! Dit is lekker kort en krachtig punch

  22-09-2020 11:04
 2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.