Alle Nieuws

Brawlhalla Season 2 Battle Pass nu verkrijgbaar

door UC52
18-09-2020 06:10
Geen reacties

De Battle Pass voor het tweede seizoen van Brawlhalla is vanaf nu verkrijgbaar op alle platformen. De nieuwe Battle Pass neemt spelers gedurende 12 weken mee naar een retro-futuristisch universum in de jaren 80, waar zij 85 niveaus met unieke beloningen vrijspelen.

Spelers doorlopen de Battle Pass van het tweede seizoen door edelstenen te verdienen in algemene, dagelijkse en wekelijkse uitdagingen. Elke speler krijgt één dagelijkse uitdaging per dag met de mogelijkheid om drie dagelijkse missies tegelijk op te slaan. Nieuwe wekelijkse missies worden elke week toegevoegd en verlopen pas aan het einde van het seizoen. Spelers die sneller progressie willen boeken, kunnen met behulp van 35 Mammoth Coins een niveau van de Battle Pass overslaan.

De gratis Battle Pass is beschikbaar voor alle spelers en bestaat uit beloningen zoals avatars en wapenskins. Met de Gold Battle Pass krijgen spelers de mogelijkheid om premium loot en accessoires te verdienen. Daarnaast zijn er voor spelers met de Gold Battle Pass extra wekelijkse uitdagingen beschikbaar.

 

Brawlhalla is reeds gratis beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, iOS en Android

 

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.