Alle Nieuws

XIII Remake krijgt releasedatum voor de PS4, Xbox One en Switch

door _TheGamer_
15-06-2020 11:09
Geen reacties

Microids en PlayMagic hebben vandaag aangekondigd dat de volledige remake van cult-classic XIII op 10 november verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC en Mac. Op een strand aan de oostkust van de VS word je wakker. Je weet niet wie je bent. De enige aanwijzingen die je hebt over je identiteit zijn het nummer "XIII" getatoeëerd op je schouder en een sleutel van een kluis van de Nationale Bank in New York. In deze game gaat de speler op zoek naar zijn identiteit terwijl er op hem gejaagd wordt vanwege de rol die hij gespeeld zou hebben bij de moord op de president van de Verenigde Staten.
 

De gameplay-trailer onthult dat de met actie en adrenaline gevulde remake een gloednieuw uniek cel-shading design introduceert waarbij het originele blijft gerespecteerd. De remake voldoet hiermee aan de hedendaagse grafische standaard, terwijl het trouw blijft aan de stijl van de originele game. Ook zorgt de volledig remasterde audio ervoor dat de originele soundtrack en bekende stemmen waaronder die van David Duchovny (The X-Files, Californication) wederom te horen zijn in deze remake. Wat de trailer niet laat zien, is dat het tevens ook mogelijk is om je vrienden uit te dagen met de brute split-screen multiplayer modus zoals we die kennen van andere klassieke games.

Voor spelers met warme herinneringen aan het iconische actiespel is de remake als Limited Edition verkrijgbaar en bevat:

  • De fysieke versie van de bekroonde game XIII
  • Een metalcase met een uniek dubbelzijdig design
  • Een exclusieve sleeve
  • 3 Lithografieën
  • De originele soundtrack (digitaal)
  • In-game skin pack met 13 gouden wapens

 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  XIII

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.