Alle Nieuws

De Sims 4 Ecologisch Leven vanaf vandaag verkrijgbaar

door _TheGamer_
05-06-2020 23:21
Geen reacties

Maxis, een studio van Electronic Arts, heeft vandaag aangekondigd dat De Sims 4 het afgelopen kwartaal meer maandelijkse spelers had dan ooit te voren en nieuwe, frisse content aan spelers blijft leveren met de lancering van De Sims 4 Ecologisch Leven, het negende Expansion Pack dat vanaf vandaag verkrijgbaar is voor PC, Mac, PlayStation 4 en Xbox One. De Sims 4 Ecologisch Leven geeft spelers de kans om te leren hoe ze op een duurzamere manier kunnen leven en dat het belangrijk is om met de community samen te werken, omdat zelfs de kleinste verandering impact kan hebben.

Dit nieuwe Expansion Pack verschijnt op een moment waarop De Sims 4 een toename van meer dan 2,5 miljoen nieuwe spelers in de afgelopen twee maanden zag. De game heeft daarnaast een piek van bijna 10 miljoen maandelijkse spelers bereikt. De Sims 4 blijft dan ook een bron van ontzettend veel plezier voor spelers die de speciale momenten in het leven na willen bootsen. De Sims 4 ziet hoe krachtig de community kan zijn als ze samenkomen om te spelen. Via de afwisselende, creatieve en leuke ervaringen in de game kunnen spelers unieke Sims creëren, hun perfecte huizen ontwerpen en hun eigen verhalen vertellen. 

"Ons team bij Maxis heeft er altijd naar gestreefd om spelers de mogelijkheid te geven zich vrij uit te drukken in De Sims," zegt Lyndsay Pearson, General Manager en Executive Producer van De Sims. "We zijn dan ook vereerd dat De Sims 4 de afgelopen paar maanden als een uitlaatklep voor zoveel spelers heeft gefungeerd. We zien dat onze spelers feestjes met vrienden en familie, bruiloften en examenfeesten in onze game na hebben gebootst, dus we zijn benieuwd wat voor goeds ze allemaal gaan doen met Ecologisch Leven."

De Sims 4 Ecologisch Leven introduceert de ontwikkelende wereld van Evergreen Harbor waar Sims een rechtstreekse invloed op het milieu hebben. Sims kunnen aan hun duurzame reis beginnen in het smoezelige Grims Quarry, het kwakkelende Conifer Station of het vervallen Port Promise. Waar ze ook gaan wonen, Sims kunnen deelnemen aan verschillende milieuvriendelijke activiteiten die alle inspanningen ten bate van het milieu onderzoekt, zoals het produceren van hun eigen stroom en water met duurzame energiebronnen, het telen van hun eigen eten in een nieuwe verticale tuin en het gebruiken van een recycleerder om ongewenste voorwerpen in hernieuwbare onderdelen te veranderen. Simmers die hun ecologische levensstijl nog verder uit willen bouwen, kunnen in de vuilniscontainer duiken om geweldige spullen als een televisie, tafel, matras en meer te vinden voor een nieuwe gerecyclede inrichting.

 

Screenshots / Afbeeldingen

Vergelijk prijs voor De Sims 4 Ecologisch Leven Expansion Pack (Add-On) (Code In A Box) PC / MAC

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.