Alle Nieuws

Command & Conquer: Remastered Collection nu verkrijgbaar op Steam en Origin

door Fraosa
05-06-2020 22:00
Geen reacties

Ter ere van het 25-jarig bestaan van Command & Conquer heeft Electronic Arts vandaag aangekondigd dat de Command & Conquer Remastered Collection nu wereldwijd verkrijgbaar is op PC via Origin en Steam, en als onderdeel van een Origin Access Premier-abonnement. De Remastered Collection, die met veel liefde is ontwikkeld door EA en een aantal leden van het oorspronkelijke Westwood Studios-team bij Petroglyph, bestaat uit Command & Conquer: Tiberian Dawn, Command & Conquer: Red Alert en de drie uitbreidingspakketten: Covert Ops, Counterstrike en The Aftermath. Veteranenfans en nieuwkomers in de franchise kunnen nu een van de meest geliefde real-time strategiegames ooit ervaren met native 4K-ondersteuning, vernieuwde multiplayer, een verbeterde UI, een door Frank Klepacki geremasterde soundtrack van zeven uur, ondersteuning voor modding en nog veel meer.

Het spel is vanaf de eerste dag gebouwd voor de community, en sinds de prille preproductie heeft een Community Council 24 uur per dag en 7 dagen per week contact gehad met de teams van EA en Petroglyph om feedback te geven tijdens de ontwikkeling. Deze feedback heeft vorm gegeven aan features zoals een vernieuwde UI, een bijgewerkte besturing, een Map Editor en een gemoderniseerde online multiplayer-ervaring, met aangepaste games, 1v1 quick match, Elo-matchmaking, klassementen, herhalingen en nog veel meer.

"Onze topprioriteit bij de ontwikkeling van de Remastered Collection was ervoor zorgen dat het hart van Command & Conquer te voelen is vanaf het moment waarop je het spel opstart", aldus Jim Vessella, Lead Producer bij EA. "We hebben hand in hand gewerkt met de Westwood-veteranen van Petroglyph om te garanderen dat de iconische gameplay authentiek blijft, en tegelijkertijd hebben we belangrijke features voor een moderne spelervaring toegevoegd. We kunnen niet dankbaar genoeg zijn voor de ondersteuning van de C&C-community tijdens deze reis, en vooral de feedback van de Community Council is cruciaal geweest om deze liefdesbrief tot leven te brengen."

Command & Conquer Remastered Collection bevat vernieuwde graphics en textures van Lemon Sky Studios met native 4K-ondersteuning. Frank Klepacki, de componist van de originele C&C-titels, heeft zeven uur muziek voor het project geremasterd, inclusief meer dan 20 tracks die opnieuw zijn opgenomen met The Tiberian Sons. Daarnaast is Command & Conquer nu een van de eerste grote RTS-franchises ooit die de broncode open source heeft gemaakt onder de GPL. Eerder deze week zijn TiberianDawn.dll, RedAlert.dll en de corresponderende broncode vrijgegeven onder GPL-licentie versie 3.0, wat garant staat voor jarenlange krachtige mod-ondersteuning voor de Remastered Collection en community-projecten.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Steam Gift Card

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.