Alle Nieuws

Electronic Arts lanceert meer dan 25 games op Steam

door UC52
05-06-2020 18:10
Geen reacties

Vandaag lanceerde Electronic Arts de eerste golf van meer dan 25+ EA-games op Steam, en er komen er nog meer aan. Vanaf vandaag kunnen spelers genieten van de bekroonde roleplayinggames van BioWare – Dragon Age: Inquisition en Dragon Age II, spectaculaire, razendsnelle actie in Need for Speed Heat, Need for Speed: Rivals en Need for Speed (2016) en de strijd aangaan in de knotsgekke shooter, Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville. Spelers zullen ook een selectie gedurfde en innovatieve games van EA's indie-partners kunnen spelen, zoals Unravel, Unravel II, Fe en Sea of Solitude. Bovendien zullen deze en vele andere games beschikbaar zijn als onderdeel van een EA Access-abonnement op Steam, dat later deze zomer zal worden gelanceerd.

"We willen het makkelijk maken om de games te spelen waar je van houdt, wanneer je maar wil. Deze games beschikbaar maken voor de Steam-community is een belangrijke stap om dit doel te bereiken", aldus Mike Blank, SVP, Strategic Growth. "We zijn niet alleen enthousiast om onze games op Steam te hebben, maar we kijken er ook naar uit om ze nog meer waarde te geven als ons abonnement in de zomer beschikbaar komt."

Op Steam en andere platforms zullen ook nieuwe EA-games voor PC worden gelanceerd, zoals de Command & Conquer Remastered Collection die morgen wordt gelanceerd en die mod-ondersteuning biedt met de Steam Workshop, aangezien deze game een van de eerste grote RTS-franchises is die hun broncode beschikbaar stellen onder GPL. Deze collectie, gemaakt voor en met de hulp van de community, bestaat uit Command & Conquer: Tiberian Dawn, Command & Conquer: Red Alert en hun drie uitbreidingspakketten - Covert Ops, Counterstrike en The Aftermath.

EA Access* geeft leden toegang tot een grote selectie EA-games, waardevolle ledenvoordelen en kortingen op volledige games, uitbreidingen en in-game items van EA. EA biedt sinds 2014 abonnementsdiensten aan en bereikt momenteel spelers op de Xbox One, PlayStation 4 en Origin op de PC. 

 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Steam Gift Card

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.