Alle Nieuws

Xenoblade Chronicles Definitive Edition is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch

door _TheGamer_
29-05-2020 12:23
Geen reacties

Strijd met Shulk voor de toekomst en ontrafel de geheimen van het machtige Monado-zwaard in Xenoblade Chronicles: Definitive Edition, dat nu verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch. Dit geweldige avontuur laat spelers genieten van een meeslepende reis door een levendige en kleurrijke open wereld vol monsters, realtime-gevechten met diepgaande strategieën en een rijk verhaal met onvergetelijke personages.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition brengt de hooggeprezen eerste game in de Xenoblade Chronicles RPG-serie naar de Nintendo Switch, verrijkt met vele upgrades, extra's en verbeteringen, inclusief het nieuwe speelbare epiloog-hoofdstuk getiteld Future Connected, dat één jaar na de gebeurtenissen in het hoofdavontuur plaatsvindt. Dit nieuwe, uitgebreide deel van het verhaal is meteen al beschikbaar, zodat spelers het wanneer ze maar willen kunnen beleven.

Trekkend door de uitgestrekte wereld van Bionis en Mechonis kunnen spelers genieten van verfraaide landschappen, nieuwe personage-modellen, geremasterde muziek, nieuwe Time Attack-gevechten, de nieuwe spelstanden Casual en Expert, een Event Theater-stand, waarin spelers vrijgespeelde filmpjes opnieuw kunnen bekijken en bijgewerkte game-menu's die het navigeren erdoor makkelijker maken. Reusachtige omgevingen vol geheimen om te ontdekken, complexe personages om te leren kennen en spannende missies om te voltooien komen samen in een onvergetelijke RPG-ervaring.

Strijd met Shulk voor een betere toekomst in Xenoblade Chronicles: Definitive Edition dat vanaf nu verkrijgbaar is. De gigantische wereld van Bionis en Mechonis is voor het eerst te betreden op de Nintendo Switch, inclusief verfraaide beelden, geremasterde muziek, bijgewerkte game-menu's en een nieuw epiloogverhaal.

 

Vergelijk prijzen  Xenoblade Chronicles - Definitive Edition

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.