Alle Nieuws

F1 2020 : Nieuwe beelden Circuit Zandvoort en 1e virtuele ronde van Charles Leclerc op nieuwe stratencircuit in Hanoi

door _TheGamer_
29-05-2020 06:55
Geen reacties

Circuit Zandvoort heeft vandaag bekendgemaakt dat de Dutch GP definitief niet plaats zal vinden dit jaar. De Dutch GP zal worden verplaatst naar 2021. Circuit Zandvoort is voor het allereerst speelbaar in F1 2020 die vanaf 10 juli verkrijgbaar is voor de PlayStation 4, Xbox One en Windows PC (DVD en via Steam) en Google Stadia.


Vandaag heeft Codemasters het tweede nieuwe circuit dat speelbaar is in F1 2020 onthuld. Eerder werd Circuit Zandvoort al getoond en nu neemt het team van de ontwikkelaars de fans mee naar Vietnam voor de onthulling van het Hanoi Circuit. Deze stedelijke locatie combineert de karakteristieke eigenschappen van een straatcircuit met een permanent racecircuit. Deze virtuele ronde is opgenomen door het F1 2020 development team en wordt gereden door Scuderia Ferrari's Charles Leclerc. 

Hanoi Circuit
Het stratencircuit in Hanoi is 5,613 kilometer lang, bevat 23 bochten en is geïnspireerd door iconische F1-circuits, zoals Suzuka, Monaco en de Nürburgring. Het circuit is ontworpen voor spannende inhaalacties en dankzij zijn twee lange rechte stukken belooft dit één van de snelste circuits op de F1-kalender te worden. Pitstopstrategie speelt een zeer bepalende rol om de tegenstanders voor te blijven, want het circuit beschikt over een van de allerkortste pitlanes.

'We zijn altijd enthousiast om onze spelers nieuwe ervaringen te bieden. Het Hanoi Circuit wordt gesierd door een oogstrelende skyline van de stad. Het Hanoi Circuit is zenuwslopend en biedt meer dan genoeg uitdagingen', zegt Lee Mather, F1 Franchise Game Director bij Codemasters. 'Hanoi Circuit geeft een adrenalinekick en mede door zijn rechte stukken ligt de snelheid ongekend hoog. Anderzijds treft de speler zones waar er stevig op de rem getrapt moet worden. Het circuit zal iedere coureur afstraffen die de limieten van het circuit niet respectvol benadert.'

We zijn altijd enthousiast om onze spelers nieuwe ervaringen te bieden


Vanaf 10 juli in de winkels
F1 2020 wordt op vrijdag 10 juli 2020 uitgebracht voor het PlayStation 4 computer entertainment systeem, de Xbox One familie, waaronder de Xbox One X, Windows PC (DVD en Steam) en Google Stadia. Spelers die de Michael Schumacher Deluxe Edition aanschaffen ontvangen exclusieve content en drie dagen eerder toegang tot de game. 

 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  F1 2020

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.