Alle Nieuws

Nintendo toont nieuwe trailver voor 51 Worldwide Games voor de Nintendo Switch

door UC52
19-05-2020 07:30
Geen reacties

Spelers kunnen binnenkort samen met vrienden en familie genieten van een gevarieerde verzameling tijdloze en populaire spellen, want op 5 juni verschijnt 51 Worldwide Games voor de Nintendo Switch. Van oude bordspellen tot moderne klassiekers, van ontspannende solitaire-games tot snelle speelgoedsporten, deze verzameling bevat vele spellen die culturen over de hele wereld hebben gespeeld en gevormd.

De nieuwste 51 Worldwide Games - Overzichtstrailer toont niet alleen de grote variatie in soorten spellen die spelers lokaal en online samen kunnen spelen, maar ook de verschillende manieren waarop spelers kunnen spelen. Zo kan het Nintendo Switch-systeem plat op tafel gelegd worden om als virtueel spelbord te dienen en kan het perspectief worden gewijzigd voor het best mogelijke spelaanzicht.

Spelers kunnen via een lokale verbinding** maximaal vier systemen met elkaar verbinden om gezelschapsspellen als Poker tegen elkaar te spelen. Daarnaast kunnen spelers online gaan om te spelen met vrienden of tegenstanders van over de hele wereld.

In de Mozaïekstijl kunnen maximaal vier verbonden systemen verbinding tegen elkaar gelegd worden om één groot speelveld te vormen. De systemen kunnen op verschillende manieren gerangschikt worden om de lay-out van dit speelveld te veranderen.

Alle games zijn voorzien van een korte, gesproken introductie die spelers de basis uitlegt, terwijl stap-voor-stap tutorials spelers de diepere strategieën leren en tips geven voor de moeilijkere games. Er zijn ook interessante weetjes over elke game te checken, zoals het feit dat bij boksen de "ring" zo heet omdat hij oorspronkelijk werd gevormd door mensen die in een cirkel stonden en elkaars handen vasthielden.

Afhankelijk van het spel, kunnen spelers ook experimenteren met verschillende besturingsopties, zoals besturing met knoppen of via het touchscreen, of zelfs bewegingsbesturing gebruiken in spellen als Bowling of Darts.
 
Er wacht spelers een wereld van spellen wanneer 51 Worldwide Games op 5 juni verschijnt voor de Nintendo Switch. Bekijk de nieuwe trailer voor een indruk van de verschillende soorten spellen, spelstanden en speelstijlen in deze verzameling spelklassieker van over de hele wereld.

 

 

 

*Om multiplayer te kunnen spelen met een Nintendo Switch Lite, is bij 15 van de spellen een Joy-Con-controllerset vereist, een verstelbare Nintendo Switch-oplaadstandaard wordt aanbevolen. Een apparaat om de Joy-Con-controllers mee te kunnen opladen, zoals de oplaadbare Joy-Con-houder, is ook vereist.

Om online te spelen heb je een internetverbinding en een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

**Er komt een gratis download beschikbaar in de Nintendo eShop van de Nintendo Switch waarmee maximaal drie spelers tegelijk samen kunnen spelen met een speler die de game bezit. Dit geldt voor een selectie van games in lokale multiplayer.

Vergelijk prijzen  51 Worldwide Games

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.