Alle Nieuws

No Straight Roads bevestigd voor Switch & Xbox One inclusief Collector's Editions

door Eszy
14-05-2020 13:32
Geen reacties

Sold Out en Metronomik maken bekend dat No Straight Roads op 30 juni 2020 ook zal verschijnen voor de Nintendo Switch en de Xbox One, inclusief Xbox One X, tegelijk met de eerder aangekondigde versies voor de  PlayStation 4 en PC.

De Nintendo Switch-versie van No Straight Roads bevat extra features die hun voordeel doen met de unieke mogelijkheden van deze console, inclusief:

  • Exclusieve Assist Mode – Werk samen met een andere lokale speler en bestuur de Elliegator, een geheime alligator-assistent die spelers tijdens gevechten helpt door voorwerpen op te pakken, props te transformeren en handige bonussen op te roepen.
  • Coöpstand voor drie spelers – Wanneer de Assist Mode wordt gecombineerd met de coöpstand, kunnen drie lokale spelers tegelijk genieten van de muzikale actie van No Straight Roads, alleen op Nintendo Switch.
  • Touchscreen-ondersteuning – Gebruik het touchscreen van de Nintendo Switch om props te transformeren en items op te pakken.


Besturing met een enkele Nintendo Switch Joy-Con-controller – Speel de hele game met een enkele Joy-Con, of geef de tweede Joy-Con aan een vriend om coöp te spelen.

Voor de Nintendo Switch, Xbox One en PS4 verschijnt ook een Collector's Edition van No Straight Roads. Deze bevat een exclusieve, dubbelzijdige vinyl-LP met tracks van de soundtrack van de game, een geweldig, 64 pagina's dik 'The Art of NSR'-artbook en officiële NSR-drumsticks, dit alles gebundeld in een funky presentatiedoos.

No Straight Roads is ontwikkeld onder leiding van Wan Hazmer, lead game designer van Final Fantasy XV, en Daim Dziauddin, concept artist van Street Fighter V. Het betreft een action-adventure-game waarin ritmische gevechten samensmelten met een even vreemde als levendige wereld en een killer-soundtrack.

"Fans vroegen ons meteen al om versies van No Straight Roads voor Nintendo Switch en Xbox One, dus vinden we het geweldig dat we de game komende juni ook naar deze platformen kunnen brengen, tegelijk met de versies voor PS4 en pc," zei Sarah Hoeksma, Marketing Director van Sold Out. "We kunnen niet wachten tot spelers komende zomer lekker gaan rocken in dit muzikale avontuur, op welk platform dan ook."


No Straight Roads is nu beschikbaar als pre-order voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc via the Epic Games Store. 

 

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.