Alle Nieuws

Milestone kondigt RIDE 4 aan voor PS4, Xbox One en PC

door UC52
14-05-2020 12:26
Geen reacties

Milestone maakt vandaag met plezier bekend dat RIDE 4, het nieuwste deel in de geliefde motorrace-franchise, op 8 oktober 2020 zal verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC (STEAM). Sinds de RIDE-franchise vijf jaar geleden werd gelanceerd is het al snel een referentiepunt geworden voor spelers van over de hele wereld die een realistische, authentieke motorrace-ervaring verlangen.

RIDE 4 biedt een visuele weergave van baanbrekend hoog niveau om authentieke, levensechte replica's van de beroemdste motors ter wereld tot leven te wekken. Daarmee kunnen spelers naar hartenlust racen in de compleet vernieuwde Career-mode, die spelers laat deelnemen aan razendsnelle uitdagingen over de hele wereld, culminerend in de ultieme kampioenschappen met de krachtigste Sportbikes, inclusief een gloednieuwe Endurance-mode, de zwaarste uitdaging waar alleen de beste virtuele coureurs tegen opgewassen zijn. Deze nieuwe game-mode bood Milestone de kans om het realisme en de authenticiteit van de game naar een hoger niveau te tillen met dynamische lichteffecten en weersomstandigheden en Pit Stops voor het beheer van banden en brandstof. Om in de zwaarste competitie te kunnen zegevieren, moeten spelers nu dus ook strategisch denken!

EEN VISUEEL MEESTERWERK. De modellen van alle motors in RIDE 4 zijn vanaf de grond af opgebouwd met de meest geavanceerde technologieën en de originele CAD- en 3D-scans van de echte modellen, waardoor spelers kunnen racen met levensechte replica's van de beroemdste motorfietsen, zelfs de zeldzaamste en meest exclusieve modellen. Alle details zijn zorgvuldig nagemaakt en precies zo als bij de echte motorfietsen. Zelfs de cockpit is een perfecte reproductie, zowel qua design als qua dynamische elementen. Spelers kunnen in realtime alle veranderingen op het dashboard volgen, inclusief snelheid, temperatuur, tractie... zelfs de oliefles trilt mee met de bewegingen van de motorfiets! RIDE 4 is met liefde gemaakt, door en voor motorliefhebbers.

RIDE 4 verschijnt op 8 oktober 2020 voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC/STEAM.

 

Screenshots / Afbeeldingen

Vergelijk prijzen  Ride 4

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.