Alle Nieuws

Nieuwe jachtsimulator Hunting Simulator 2 onthult door Nacon

door UC52
12-05-2020 23:07
Geen reacties

Nacon maakt meer bekend over Hunting Simulator 2, de nieuwe jachtsimulator van Neopica die op 25 juni 2020 verschijnt voor PS4, Xbox One en PC. 

Een nieuwe video van Hunting Simulator 2 toont een felbegeerd gameplay-element dat voor het eerst sinds lange tijd aan een jachtgame is toegevoegd: een jachthond! Jachthonden zijn essentiële metgezellen voor vele jagers en vormen dan ook één van de belangrijkste toevoegingen aan deze tweede game in de Hunting Simulator-serie. 

In de uitgestrekte omgevingen van Hunting Simulator 2 is het niet altijd even makkelijk om je prooi te vinden. Net als in het echt, moeten spelers geduld hebben en aandacht schenken aan verschillende aanwijzingen in omgevingen om de sporen van dieren te vinden en volgen. Voor dit cruciale onderdeel van een geslaagde jacht, kunnen spelers nu vertrouwen op de hulp van hun trouwe metgezel.

In Hunting Simulator 2 zijn drie hondenrassen beschikbaar met elk hun eigen kenmerken en vaardigheden waar spelers handig gebruik van kunnen maken. Kies de Beagle, Labrador Retriever of German Shorthaired Pointer als ideale partner om mee op jacht te gaan!

Hunting Simulator 2 verschijnt op 25 juni 2020 voor Playstation 4, Xbox One en de PC. De Nintendo Switch-versie komt later beschikbaar.
 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Hunting Simulator 2

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.