Alle Nieuws

Ubisoft toont eerste gameplaybeelden voor Assassin’s Creed Valhalla

door _TheGamer_
07-05-2020 20:11
Geen reacties

Zojuist zijn de eerste gameplaybeelden van Assassin's Creed Valhalla, het nieuwste deel in de Assassin's Creed-serie, getoond tijdens de Inside Xbox May Episode. Assassin's Creed Valhalla profiteert bovendien van de nieuwe mogelijkheden van de nieuwe generatie consoles, inclusief de Xbox Series X. De First Look Gameplay Trailer van Assassin's Creed Valhalla.

"Als ontwikkelaars zijn we altijd enthousiast om met nieuwe hardware te werken, omdat het ons meer mogelijkheden geeft om onze creativiteit te uiten. Assassin's Creed is altijd betrokken geweest bij het verkennen van nieuwe technologieën en heeft altijd al gebruikgemaakt van de mogelijkheden van nieuwe consoles om zo de meest indrukwekkende ervaring mogelijk te maken. We zijn verheugd om nauw samen te werken met Microsoft om Assassin's Creed Valhalla naar de Xbox Series X te brengen", aldus Ashraf Ismail, Creative Director van Assassin's Creed Valhalla.
 

Op de Xbox Series X gaat Assassin's Creed Valhalla optimaal profiteren van onder andere verbeterde graphics en snellere laadtijden. Zo krijgen spelers de kans om de open wereld van Noorwegen en Engeland ongestoord tot in het kleinste detail te ervaren. Ook maakt Assassin's Creed Valhalla gebruik van de Smart Delivery-technologie. Door deze technologie is het voor spelers mogelijk de game eenmalig aan te schaffen en op zowel de Xbox One als op de Xbox Series X te spelen.

Assassin's Creed Valhalla, ontwikkeld door het team achter Assassin's Creed IV: Black Flag en Assassin's Creed Origins bij Ubisoft Montreal*, speelt zich af in de tijd van de Vikingen. Spelers beleven het verhaal van Eivor, een furieuze Viking die werd opgevoed met verhalen van strijd en glorie. De game biedt spelers een enerverende Vikingervaring in een schitterende, dynamische open wereld die zich verzet tegen de brute achtergrond van de Donkere Middeleeuwen van Engeland. Deze nieuwste game in de Assassin's Creed-serie introduceert tevens tal van nieuwe features, waaronder raids, het uitbouwen van een nederzetting en het opbouwen van hun macht en invloed.
 

Assassin's Creed Valhalla, de nieuwste game in de Assassin's Creed-serie, is in het najaar van 2020 verkrijgbaar voor Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook gaat Assassin's Creed Valhalla onderdeel zijn van Uplay+, Ubisofts abonnementsservice** voor Windows PC. Fans die Assassin's Creed Valhalla pre-orderen ontvangen bij de lancering een extra missie, The Way of the Berserker, waarin spelers zich aansluiten bij een legendarische Noorse Berserker op zijn zoektocht naar wraak.
 

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Assassin's Creed Valhalla

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden