Alle Nieuws

Eerste gameplay-video getoond voor WRC 9 door KT Racing en Nacon

door UC52
01-05-2020 07:20
Geen reacties

NACON en zijn ontwikkelstudio KT Racing onthullen de eerste gameplay-video voor WRC 9, de officiële videogame van het FIA World Rally Championship. Deze is gepland voor een release op 3 september 2020 voor PlayStation 4, Xbox One en PC, dat laatste via de Epic Games Store, later gevolgd door releases voor de PlayStation 5, Xbox One Series X en Nintendo Switch.

Deze gameplay-video geeft fans van de competitie een eerste indruk van de inspanningen die KT Racing verricht om de iconische Rally New Zealand in de game te verwezenlijken. Deze rally keert na zeven jaar afwezigheid op grootse wijze terug naar de kalender van het FIA World Rally Championship. Het is één van de drie nieuwe rally’s die dit jaar worden gereden, samen met de Safari Rally in Kenia en Rally Japan, waar fans en spelers van WRC reikhalzend naar uitkijken.

Deze gloednieuwe rally biedt spelers een zware uitdaging langs de ruige kustlijn en woeste gebieden rond Auckland in het hart van Noordereiland. 

Voor WRC 9 hebben de gepassioneerde ontwikkelaars van de Franse studio wederom alles op alles gezet om te voldoen aan de hoge verwachtingen van rally-fans, die verlangen naar meer uitdaging en realisme. Met een verbeterde career mode en vele technische verbeteringen, worden spelers in het hart van het nieuwe FIA World Rally Championship-seizoen geworpen met alle content van de jaarkalender en nog veel meer:

  • 3 nieuwe rally’s: Japan, Nieuw-Zeeland, Kenia
  • Meer dan 50 officiële teams uit de WRC, WRC 2, WRC 3 en Junior WRC
  • Meer dan 15 bonuswagens die hun stempel op de geschiedenis van de WRC hebben gezet
  • Exclusieve nieuwe game-modes die binnenkort worden onthuld

 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  WRC 9

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.