Alle Nieuws

Ubisoft kondigde zojuist de nieuwe Assassin's Creed Valhalla

door _TheGamer_
30-04-2020 17:00
1 Reacties

De nieuwe game in de Assassin's Creed-serie, één van de grootste videogameseries ter wereld met ruim 140 miljoen verkochte exemplaren, heet Assassin's Creed Valhalla en wordt eind van het jaar verwacht.

Assassin's Creed Valhalla speelt zich af in de tijd van de Vikingen. Dat werd vandaag onthuld tijdens de onthullingslivestream waarin artiest Bosslogic een uniek kunstwerk in de stijl van de game en setting creëerde.


Assassin's Creed Valhalla, de nieuwste game in de Assassin's Creed-serie, is in het najaar van 2020 verkrijgbaar voor Xbox Series X, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Stadia en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook gaat Assassin's Creed Valhalla onderdeel zijn van Uplay+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

Assassin's Creed Valhalla, ontwikkeld door het team achter Assassin's Creed IV: Black Flag en Assassin's Creed Origins bij Ubisoft Montreal, speelt zich af in de tijd van de Vikingen. Spelers beleven het verhaal van Eivor, een furieuze Viking die werd opgevoed met verhalen van strijd en glorie. De game biedt spelers een enerverende Vikingervaring in een schitterende, dynamische open wereld die zich verzet tegen de brute achtergrond van de Donkere Middeleeuwen van Engeland. Deze nieuwste game in de Assassin's Creed-serie introduceert tevens tal van nieuwe features, waaronder raids, het uitbouwen van een nederzetting en het opbouwen van hun macht en invloed.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Assassin's Creed Valhalla

Reacties / Vragen (1)

  1. DonJuan

    Ziet er serieus heeel vet uit. Ik zie zelfs voor de Xbox One Series X en PS5 heart_eyesheart_eyesheart_eyes

    01-05-2020 00:32
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.