Alle Nieuws

Snowrunner vanaf vandaag verkrijgbaar op PS4, Xbox One en PC

door UC52
28-04-2020 12:50
Geen reacties

Saber Interactive en Focus Home Interactive lanceren vandaag SnowRunner voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc, dat laatste  via de Epic Games Store. SnowRunner is de nieuwste evolutie op het gebied van off-road-truck-racen, met revolutionaire physics, prachtige omgevingen, een gigantische open wereld die spelers alle ruimte biedt hun eigen keuzes te maken en missies aan te nemen, en een enorme garage met voertuigen om te ontgrendelen, te upgraden en aan te passen. Bekijk hier de gloednieuwe launch trailer.

SnowRunner wordt na de lancering verder uitgebreid

Naast de enorme lading basiscontent, staat SnowRunner ook open voor mods, vanaf de lancering op pc en later ook op consoles – bekijk hier de reeds beschikbare mods. Daarnaast krijgt de game regelmatig gratis updates om de ervaring verder te verrijken! Voor wie nog meer verlangt, werken de ontwikkelaars aan een gigantische seizoenspas, deze komt apart beschikbaar, maar ook gebundeld met de game in de Premium Edition.

De seizoenspas wordt geleverd in vier fases, met elk een eigen thema en nieuwe regio, en breidt de game uit met gloednieuwe voertuigen, nieuwe maps om te verkennen en nieuwe activiteiten. Zo komt in de loop van 2020 en daarna een schat aan nieuwe content beschikbaar.

Phase 1 zal tijdens de komende weken verschijnen en laat je onder andere een toendra verkennen om het verloren wrak van een WW2-bommenwerper op te sporen.


SnowRunner is vanaf vandaag verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en de PC.

 

Vergelijk prijzen  SnowRunner

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.