Alle Nieuws

F1 2020 voor PS4, Xbox One, PC en Stadia komt uit op 10 juli 2020

door _TheGamer_
15-04-2020 16:54
Geen reacties

Codemasters maakt vandaag bekend dat F1 2020, de officiële game van het 2020 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, op 10 juli 2020 wereldwijd wordt uitgebracht. De game verschijnt voor de PlayStation4 (en PRO), Xbox One (en X), PC (Windows - DVD en via Steam) en, voor het eerst, op Google Stadia.

Eerbetoon aan Schumacher
In het F1-seizoen dat Lewis Hamilton het record van zeven wereldtitels kan evenaren, brengt Codemasters een eerbetoon aan de huidige recordhouder met de F1 2020 Michael Schumacher Deluxe Edition. Deze speciale versie bevat exclusieve content en zal drie dagen eerder al beschikbaar zijn.

Zandvoort en Carrièremodus
De racekalender in Mijn Team en de veelgeprezen Carrièremodus geven spelers meer flexibiliteit, met de mogelijkheid om te kiezen uit drie verschillende seizoenslengtes. Het is mogelijk om het originele, volledige seizoen van 22 races te volgen, of een kortere versie samen te stellen met 16 of 10 races. Nieuwe toevoegingen zijn er in de vorm van Circuit Zandvoort en Hanoi Circuit.

Split-screen is terug
Voor wie graag met vrienden speelt, keert de mogelijkheid terug om met twee spelers in split-screen te racen. Daarnaast zijn er diverse toevoegingen die nieuwe spelers kunnen helpen om de F1-beleving nog beter te laten aansluiten bij hun vaardigheden. Deze mogelijkheden vormen aanvullingen op de bestaande beleving van racen in F1 en F2. Voor liefhebbers van intensief simracen is de race-ervaring nog altijd even uitdagend.

Michael Schumacher Deluxe Edition
Fans die de F1 2020 Michael Schumacher Deluxe Edition aanschaffen, kunnen in vier iconische auto's rijden van de legendarische Duitse coureur. Bij deze speciale versie ontvangen fans bovendien exclusieve content, waaronder auto-liveries en speciale items waarmee fans hun coureur kunnen aanpassen zoals een unieke animatie om hun podiumplaats te vieren. De F1 2020 Michael Schumacher Deluxe Edition bevat deze vier bolides:

  • 1991: Jordan 191
  • 1994: Benetton B194
  • 1995: Benetton B195 
  • 2000: Ferrari F1-2000


Daarnaast krijgen fans die de Michael Schumacher Deluxe Edition of de F1 2020: F1 Seventy Edition pre-orderen of aanschaffen een exclusieve set aan in-game items, om de zeventigste verjaardag van de Formule 1 te vieren.


"F1 2020 belooft onze grootste en meest vernieuwende titel tot nu toe te zijn," aldus Paul Jeal, F1 Franchise Director bij Codemasters. "Onze huidige spelers zullen de nog uitgebreidere verdieping van de gameplay zeker waarderen dankzij de introductie van de gloednieuwe features; Mijn Team en de mogelijkheid om de lengte van een seizoen naar eigen voorkeur én met je favoriete circuits aan te passen. In het jaar waarin Lewis Hamilton zijn zevende wereldtitel nastreeft, brengen we een eerbetoon aan de beste F1-coureur aller tijden met onze Michael Schumacher Deluxe Edition. Onze community zal dat zeker geweldig vinden."

"We zijn zelf enorme fans van F1, dus blijven we graag vernieuwen en speltypes ontwikkelen die spelers nog dichterbij bij de échte sport brengen," aldus Lee Mather, F1 Game Director bij Codemasters. "We hebben nu ook nieuwe speltypes toegevoegd waarmee minder ervaren spelers gemakkelijker aan de slag kunnen. Daarnaast keert racen in split-screen terug, zodat je samen met vrienden kunt spelen. Op deze manier verlagen we de drempel zowel op het gebied van moeilijkheidsgraad als tijdsinvestering, zonder daarbij af te doen aan het rijgedrag waar onze spelers met een voorkeur voor simulatie zo van houden."

 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  F1 2020

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.