Alle Nieuws

Sony PlayStation Benelux lanceert 2e seizoen For The Win: Knock Out!

door _TheGamer_
14-04-2020 19:01
Geen reacties

PlayStation Benelux lanceert vandaag "For The Win: Knock Out!" season 2, het tweede seizoen van het succesvolle online gaming toernooi op het YouTube kanaal van PlayStation 'For the Players'. Vorig jaar startte PlayStation op haar YouTube kanaal een ambitieus nieuw YouTube gaming toernooi, "For The Win: Knock Out!". In 16 afleveringen werden 4 teams gevolgd in hun strijd om de PlayStation Knock Out Cup. Dit resulteerde in meer dan 5.000.000 gekeken minuten en meerdere trending video's. De serie werd gelanceerd op het YouTube kanaal van PlayStation 'For the Players'.

In de komende zeven weken verdedigen Qucee en JayJay Boske hun titel in het tweede seizoen. Dit jaar gaan zij de strijd aan met Milan Knol & OnneDi, Defano Holwijn & Keizer en Quin & Royalistiq. De 4 teams strijden tegen elkaar om de "PlayStation Knock Out Cup". De teams spelen games als FIFA 20, Fortnite en Grand Theft Auto V (GTA V). Tevens nemen ze het tegen elkaar op in pre-game challenges, een racesimulator en spelen ze een aantal indrukwekkende PlayStation VR-games.

"For The Win: Knock Out!" is iedere dinsdag en zaterdag om 14.00 uur te bekijken op het YouTubekanaal 'For The Players'. De serie is ontwikkeld door het content label van MediaCom, MediaCom Beyond Advertising (MBA) in samenwerking met online videobedrijf Divimove. 

 

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.