Alle Nieuws

Ubisoft stelt Just Dance Untlimited 1 maand gratis

door Eszy
08-04-2020 17:00
Geen reacties

Spelers van Just Dance 2020, het nieuwste deel in de grootste muziekgameserie allertijden, genieten vanaf vandaag van een maand gratis Just Dance Unlimited met toegang tot meer dan 500 extra nummers. Ook spelers die niet in het bezit zijn van Just Dance 2020 krijgen de kans om thuis fit te blijven door middel van dans, onder andere via YouTube en via de gratis demo van Just Dance 2020.

Een maand gratis Just Dance Unlimited
Spelers die in het bezit zijn van Just Dance 2020 op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One of Stadia genieten vanaf vandaag van een maand gratis Just Dance Unlimited. Met deze abonnementsdienst dansen spelers op meer dan 500 extra Just Dance-nummers. Details over dit aanbod per console zijn onderaan dit persbericht te vinden.

Gratis Just Dance 2020-demo
Nog niet in het bezit van Just Dance 2020? Download en speel dan nu de gratis demo van Just Dance 2020 op Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Dans op 'Kill This Love' van Blackpink en 'Talk' van Khalid.


Details per console voor een maand gratis Just Dance Unlimited

Spelers op Nintendo Switch en Xbox One

 • Spelers die in het bezit zijn van een Just Dance Unlimited-abonnement of momenteel deelnemen aan de gratis proefperiode: de gratis maand wordt toegevoegd aan het huidige abonnement, waardoor de vervaldatum wordt verschoven. Voor spelers op Nintendo Switch is de extra tijd alleen van toepassing door in te loggen met het account waarmee Just Dance Unlimited is gekocht.


Spelers op Stadia

 • Spelers niet in het bezit van een Just Dance Unlimited-abonnement: zij krijgen toegang tot de gehele Just Dance Unlimited-catalogus met meer dan 500 nummers.
   
 • Spelers die op dit moment genieten van de proefperiode van één maand: de proefperiode wordt gepauzeerd en spelers ontvangen de extra gratis maand, waarna de proefperiode wordt afgemaakt.
   
 • Spelers met een lopend Just Dance Unlimited-abonnement: de extra gratis tijd kan niet worden toegevoegd aan een lopend abonnement.


Spelers op PlayStation 4

 • Spelers die in het bezit zijn van een Just Dance Unlimited-abonnement of momenteel deelnemen aan de gratis proefperiode: helaas kan de extra tijd niet worden toegevoegd aan het lopende abonnement.

 

Screenshots / Afbeeldingen

Vergelijk prijzen  Just Dance 2020

Reacties / Vragen

 1. Er zijn geen reacties geplaatst.
 2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.