Alle Nieuws

Duos vanaf vandaag beschikbaar in Apex Legends

door UC52
07-04-2020 13:46
Geen reacties

Respawn heeft een nieuwe gameplay-trailer van Apex Legends uitgebracht, waarin spelers een voorproefje krijgen van alle actie die ze kunnen verwachten tijdens het lore event "The Old Ways". Deze begint morgen en loopt door tot 21 april. Spelers kunnen het tijdens het event opnemen tegen hordes Prowlers in Bloodhound's Town Takeover, en talloze nieuwe exclusieve eventskins ontgrendelen, waaronder de Young Bloodhound Skin. Daarnaast voegt Respawn vanaf morgen ook permanent duos en maprotatie toe, zodat spelers Duos of Trios kunnen spelen op Kings Canyon en World's Edge.

Vanaf vandaag voert de ongrijpbare meesterjager Bloodhound spelers mee terug naar The Old Ways in de Town Takeover op World's Edge: "Bloodhound's Trials". In deze omheinde arena nemen spelers het op tegen angstaanjagende Prowlers, om zo felbegeerde high-tier loot in handen te krijgen. Het Old Ways event heeft gloednieuwe beloningen die zijn geïnspireerd op de nieuwste Stories from the Outlands: The Old Ways-trailer en kondigt de terugkeer aan van acht Legendary Hunt Skins die je direct kunt aanschaffen.


Apex Legends is een gratis speelbare battle royale-game, waarin legendarische personages de strijd met elkaar aangaan voor glorie, beroemdheid en fortuin op de randen van de Frontier. Speel nu gratis op Xbox One, PlayStation 4, en Origin voor PC.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Apex Legends

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.