Alle Nieuws

Burnout Paradise Remastered komt dit jaar naar Nintendo Switch

door UC52
28-03-2020 11:30
Geen reacties

Vandaag in de Nintendo Direct-livestream kondigden Electronic Arts en Nintendo aan dat Burnout Paradise Remastered dit jaar naar Nintendo Switch-consoles komt, zodat spelers overal en altijd ravage op de weg aan kunnen richten met ongekende snelheden. 

Burnout Paradise Remastered wordt volledig geoptimaliseerd en verbeterd voor de Nintendo Switch in 60 FPS, met inbegrip van touchbediening van de kaart voor eenvoudig navigeren. De game voert spelers terug naar de wereld van Paradise City om het asfalt uiteen te rijden in de ultieme race-ervaring. Dit kan online met vrienden of onderweg. Naast de originele basisgame kunnen spelers ook genieten van de acht add-ons die tijdens het Jaar van het Paradijs* zijn uitgebracht, waaronder de Big Surf Island-uitbreiding.

Burnout Paradise Remastered bevat de volledige originele game en alle extra DLC-pakketten die ooit zijn uitgebracht, inclusief het Cops and Robbers-pakket, Legendary Cars, Burnout Bikes en Big Surf Island, met nieuwe locaties, uitdagingen en voertuigen om te ontdekken. Laat auto's vliegen, slippen en schrapen door de stad, en sloop vrienden online of bundel je krachten om honderden online uitdagingen te voltooien.

Burnout Paradise Remastered is momenteel beschikbaar op de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Burnout Paradise Remastered

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.