Alle Nieuws

Doom Eternal is vanaf nu beschikbaar voor PS4, Xbox One en PC

door UC52
20-03-2020 13:50
Geen reacties

DOOM Eternal is nu wereldwijd beschikbaar is voor Xbox One, PlayStation 4, PC en Google Stadia.

DOOM Eternal, ontwikkeld door id Software, werd bekroond tot Beste Actiegame en Beste PC-game tijdens E3 2019 en is in meer dan 350 ‘Meest Geanticipeerde Games van 2020’-lijstjes verschenen. Het is het rechtstreekse vervolg op DOOM, winnaar van The Game Awards’ Beste Actiegame van 2016.

Beleef een agressieve en boeiende gevechtspuzzel die je uitdaagt om nieuwe vaardigheden en wapens onder de knie te krijgen in de grootste, snelste en diepste DOOM-game ooit gemaakt. Aangedreven door idTech 7 en ingesteld op een geheel nieuwe pulserende soundtrack gecomponeerd door Mick Gordon, breidt DOOM Eternal uit met alles wat spelers leuk vonden aan DOOM (2016) waaronder een verfijnde combat-loop, nieuwe en terugkerende klassieke demonen, een krachtig nieuw arsenaal en ongelofelijke nooit eerder geziene werelden.

DOOM Eternal is beschikbaar als Standard en Deluxe Edition. De Deluxe Edition bevat de Year One Pass die toegang biedt tot twee campaign add-ons die binnen het eerste jaar van DOOM Eternal’s release gelanceerd worden. Deze op zichzelf staande verhalen verkennen de rampzalige gebeurtenissen die hebben geleid tot de val van de aarde in de strijd tegen de demonen. De Deluxe Edition bevat ook de Demonic Slayer Skin om in de campaign en in BATTLEMODE te gebruiken, alsook het Classic Weapon Sound Pack.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Doom Eternal

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.