Alle Nieuws

Resident Evil 3 Demo is vandaag online, Resident Evil Resistance Open Beta verschoven naar 27 maart

door _TheGamer_
19-03-2020 11:30
Geen reacties

Resident Evil-fans kunnen al vroeg proeven van Capcom's nieuwe survival-horrorspel Resident Evil 3, met een actievolle speelbare demo die vanaf donderdag 19 maart beschikbaar zal zijn voor PlayStation 4, Xbox One en PC (via Steam). The Resident Evil 3: Raccoon City Demo laat spelers in de schoenen van de legendarische heldin Jill Valentine stappen, terwijl ze samenwerkt met Carlos Oliveira en de Umbrella Biohazard Countermeasure Service (U.B.C.S.) om burgers te evacueren uit een afbrokkelende Raccoon City.

Terwijl Jill vecht om onschuldige burgers te redden, moet ze zichzelf ook redden van het meedogenloze biowapen Nemesis, wiens enige doel haar ondergang is. De Raccoon City-demo onthult na voltooiing een gloednieuwe video trailer die exclusief is voor demo-deelnemers en zal vanaf 19 maart op PlayStation 4, Xbox One en Steam te download zijn.


Resident Evil Resistance Open Beta verschoven naar 27 maart

Later deze maand kunnen fans ook een voorproefje krijgen van Resident Evil Resistance, de asymmetrische 4 tegen 1 multiplayer-ervaring die is opgenomen in Resident Evil 3. In de open bèta vanaf 27 maart hebben spelers de optie om de rol van Daniel op zich te nemen Fabron, een van de vier Masterminds van de game, voert gekke experimenten uit met verschillende biowapens en vallen op een groep alledaagse burgers.

Spelers kunnen op hun beurt samenwerken als een van de vier van de zes Survivors, die elk een uniek vermogen hebben om hun team te helpen ontsnappen aan het experiment voordat de tijd om is. De open bèta van Resident Evil Resistance begint op 27 maart voor PlayStation 4, Xbox One en PC (Steam).  De open bèta eindigt wanneer de game op 3 april wordt gelanceerd.

 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Resident Evil 3

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.