Alle Nieuws

HTC Vive Cosmos Elite nu verkrijgbaar met Half-Life: Alyx bundel

door _TheGamer_
18-03-2020 10:50
Geen reacties

Vandaag heeft HTC VIVE aangekondigd dat de VIVE Cosmos Elite zal worden geleverd met Valve's VR-exclusieve "Half-Life: Alyx". Vive Cosmos Elite, die vandaag wereldwijd gelanceerd wordt, combineert de prestaties van externe tracking met de flexibiliteit van het Cosmos-platform om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende VR-liefhebbers.

Half-Life: Alyx is een nieuwe, full-length virtual reality-ervaring in de Half-Life-serie. Half-Life: Alyx is ontworpen voor Virtual Reality en bevat alle kenmerken van een klassieke Half-Life-game: de wereld verkennen, puzzels oplossen, gevechten en een ingewikkeld verhaal dat alles verbindt met de iconische personages van het Half-Life universum. Vive Cosmos Elite-kopers ontvangen een code die de game ontgrendelt wanneer deze op 23 maart* wordt gelanceerd.

Vive Cosmos is een aanpasbaar premium pc-gebaseerd VR-systeem dat met de tijd kan meegroeien met klanten door de faceplate van de headset te veranderen of door gebruik te maken van een groot aantal Vive-accessoires zoals de Vive Wireless Adapter. Alle Cosmos-headsets hebben dezelfde indrukwekkende visuals (2880 x 1700 gecombineerde pixelresolutie) en comfort, waaronder een innovatief opklapbaar design dat gebruikers gemakkelijk van en naar hun virtuele wereld kan brengen.

Naast alle platformfuncties van de Cosmos-serie, bevat Vive Cosmos Elite een vooraf geïnstalleerde external tracking faceplate, twee SteamVR-basisstations en twee Vive-controllers. De External Tracking Faceplate kan worden gebruikt met basisstationversies 1.0 en 2.0, evenals met de originele Vive- of Vive Pro-controllers, en het is gemakkelijk te verwisselen met de originele inside-out tracking-faceplate die wordt geleverd met Vive Cosmos.

Door de basisstationtechnologie van Lighthouse kunnen Cosmos Elite-gebruikers de kracht en precisie van SteamVR-tracking ervaren. Vive Cosmos Elite ondersteunt ook het ecosysteem van randapparatuur van Vive, waaronder de Vive Wireless Adapter, voor een ongebonden VR-ervaring en de Vive Tracker die ongekende inputvrijheid biedt voor VR-bediening.

De Vive Cosmos Elite-bundel is te koop voor een adviesprijs van €999,- en wordt vandaag wereldwijd gelanceerd.

 

Screenshots / Afbeeldingen

Vergelijk prijzen  HTC Vive

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.