Alle Nieuws

Anno 1800 onthult Season 2 Pass en viert 1 miljoen spelers met Free Weekend

door UC52
10-03-2020 07:51
Geen reacties

Anno 1800 onthult een Season 2 Pass met 3 nieuwe DLC's die in 2020 worden uitgebracht. De eerste DLC van de Season 2 Pass, Seat of Power, is vanaf 24 maart beschikbaar op Windows PC. Daarnaast viert Anno 1800 de mijlpaal van 1 miljoen spelers met een Free Weekend van 12 tot en met 15 maart op Uplay en Epic Games Store.

Met de Season 2 Pass krijgen spelers toegang tot nieuwe avonturen, uitdagingen en tools terwijl ze hun eigen industriële revolutie vormgeven. De Season 2 Pass bevat de drie volgende DLC's die in 2020 worden uitgebracht:

  • Seat of Power: Spelers pronken met de macht van hun stad door middel van een prestigieus paleis en overheidsafdelingen die hun economie kunnen stimuleren met een diversiteit aan beleidsvormen. Seat of Power is beschikbaar vanaf 24 maart.
     
  • Bright Harvest: Spelers krijgen de kans om de wonderen van de gemechaniseerde landbouw naar het platteland te brengen en stimuleren zo de efficiëntie van hun boerderijen.
     
  • Land of Lions: Spelers reizen naar het zuidelijke continent en bundelen hun krachten met een omstreden keizer om de woestijn tot leven te brengen met behulp van een nieuw bewateringssysteem.


Om de mijlpaal van 1 miljoen spelers te vieren, ontvangen alle spelers een uniek ornament in Anno 1800. Ook krijgen alle spelers die de Season 2 Pass aanschaffen toegang tot exclusieve ornamenten die beschikbaar zijn bij de lancering van de eerste DLC, Seat of Power.


Anno 1800 is reeds verkrijgbaar voor Windows PC

 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Anno 1800

Geen prijzen

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.